calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM

ASMIN RAZOTKRIO SITU! Objavio njihove privatne prepiske i objelodanio istinu o ukradenom novcu, prevari i šteku!

Objavio: RHT
12/05/2024 4:00 PM

Objavljena prepiska Site i Asmina

Foto: Printscreen YouTube Hype

Asmin Durdžić je otkrio da su Sita Ahmić i njena majka Jasmina Jasna Ahmić pokrale štek Aneli Ahmić.

Ona se oglasila, te istakla da to nije istina.

– Suludo. Taj čovjek povećava od 30.000 smo došli na 100.000, a u životu nije vidio cifru, nema ništa osim kada prevari nekoga. Vidjeli smo i taj pink “porše” što je kupio i vilu takođe, ljudi moji samo se provaljuje i iz dana u dan dokazuje da je kompleksaš, te sakriva svoju seksualnu opredijeljenost iza maske velikog šmekera, čuli smo u emisiji i da Janjuš nije njegov tip, jer on ima drugačiji tip muškarca očito. Pametnom dosta – rekla je Sita.

Objavljena prepiska Site i Asmina

Odmah nakon Sitine izjave Asmin se oglasio na društvenoj mreži Instagram i objavio prepisku sa njom.

– To bi značilo da sam ušla u kuću i uzela pare iz šteka. Ne, mama je donijela pare – napisala je Sita.

– Da – odgovorio je Asmin.

– I rekla: “Plati”. To je velika razlika. A ja neću reći šta sam platila, da se ne bi to sutra iskoristilo. Protiv mene nije ništa ilegalno, već neka situacija, nebitno sada. A ja nisam ništa – odgovorila je Sita.

Photo: Printscreen Instagram/alibaba_durdzic

 Ma da – dodao je Asmin, pa objavio prepiske od 12. i 13. maja, gdje se vidi da on traži pare nazad.

– Ćao, jesi razmislila? – upitao je Asmin.

– Da, od prvog jula mogu da počnem  da vraćam po dio, do prvog novembra ću vratiti sve što imam. Ne mogu reći u koliko rata, ali do tog datuma će biti to zatvoreno. Prije ne mogu početi jer posla nema sada nikako, stalno sam u minusu, jer smo izgubili pile, a brodovi tek od jula počinju, oni koji meni daju posao. Sada je baš jadno. A imam jako mnogo plaćanja. Jedino što želim je da novac uplaćujem na račun koji vama odgovara i to je sve – napisala je Sita.

– De vidi da do 15. juna prvu ratu pošalješ, treba mi hitno – napisao je Asmin.

– Ne mogu. Ne želim obećavati šta ne mogu, pa poslije frka – odgovorila je Sita tada.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS