calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša

KAKAV BLAM! ŠA UCJENJUJE MIONU! Trese se Bijela kuća: “Da se on ugrizao za jezik, niko to ne bi znao”

Objavio: RHT
30/04/2024 10:20 PM

Šok detalji!

Miona Jovanović iznijela sve detalje odnosa sa Nenadom Aleksićem! Pjevačica kaže da je reper konstantno ucjenjuje!

Foto: Pritnscreen/Youtube/pinktv/elita
Foto: Pritnscreen/Youtube/pinktv/elita

Sve detalje o toksičnom iznijela je pjevačica. Miona je napravila haos u Bijeloj kući. Repera je šokiralo sve što je izjavila njegova djevojka.

Šok detalji!

On mene ucjenjuje odlaskom… Budeš li, tipa, se sklonila na dva, tri dana raskidamo, ja to neću da trpim, automatski raskid, nema šta da se pauzira…  To za slikanje, šta još… Za oblačenje, ali to nije ucjena… – rekla je Miona pa je dodala:

Ne bih bila drugačija, možda malo, ja generalno znam kako treba da se ponašam u odnosu, ali ti neki ekstremni, ne bih išla zbog njega… Tipa, da ne budem okrenuta desno ili pravo. Situacija kada sam sjedila na stepenicama, da se sklonim, jer je on trenirao – vikala je ona.

Pjevačica ističe da je Nenad emotivni manipulator.

Nisam u prvom momentu da se sklonim, onda sam vidjela na šta je spremna, nije mi to prijalo, sklonila sam se, da ne bi bio nervozan da ne bi došlo do problema… On je kad zamisli nešto u svojoj glavi, to tako mora da bude… On je dao svima za pravo da se ovo nastavi… Da se on ugrizao za jezik, niko to ne bi znao– poručila je.

Ša ističe da Miona Jovanović konstantno laže.

Evo kako ona laže! Ona sve laže! Hoću da priča istinu! Ja je prekidam, jer laže! Oprostio sam, ali iz tog razloga ja ne mogu tako. Moje je da li oprostim nekome ili ne. Znači, ja sam joj rekao da ne bude tu gdje je njen bivši dečko, da ne gleda, jer će sutra dobiti klipove. Znam šta pričam i uvijek sam u pravu! – ponavljao je Nenad Aleksić Ša

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS