calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis LUNA ĐOGANI DOBILA PORUKU IZ RIJALITIJA: Otkriven šokantan detalj

SKINULA SE MIONA JOVANOVIĆ! Objavljena provokativna fotografija, ovakvu je još niste vidjeli!

Objavio: RHT
29/04/2024 6:00 PM

SKINULA SE MIONA JOVANOVIĆ!

Svi čekaju reperovu reakciju

Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mione Jovanović važi za jednu od najskromnijih učesnica Elite. Javnost je iznenđana nakon što su se pojavile njene fotografije na kojima pozira u donjem vešu.

Fotografije su izazvale brojne reakcije među njenim pratiocima, ali i van društvenih mreža.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ša je Mioni strogo zabranio da se skida pred kamerama, te je ovo njeno ponašanje doživeo kao izdaju i nepoštovanje dogovora.

Pojedini pratioci podržali su Mionu, dok su drugi osudili ovakvo ponašanje, smatrajući da je prešla granicu. 

MIONA PRIZNALA SVE

Ispričala je voditelju kako se osjeća, te iznijela sve detalje, odnosno kako Ša utiče na njeno raspoloženje.

–Generalno se lijepo osjećam, ali danas ponovo – i ponovo, sam nervozna. Hoću mir, nemam ga zbog partnera. Neartikulisano ponašanje i vikanje. Trebala sam te stvari da promijenim, a promijenila ništa nisam! Nisam produbljivala, čista sam – ne radim ništa, a ponovo problemi i nervoza. Sinoć sam ga zamolila da me ispoštuje i da ne bude nikakvih scena. Imala sam neku intuiciju da će biti slikanja i negdje sam osjetila da će se desiti nešto. Zamolila sam ga da ne bude problema – rekla je Miona, pa nastavila:

– Rekao je: Nema smijanja na slici! Ti u svom svijetu, on u svom! Kada smo ušli u kuću on je počeo da divlja. Rekao mi je da neće biti sa mnom pošto ga lažem i svo vrijeme je vikao. Govorila sam da ućuti jer sam alergična na ljude koji viču. Stvarno to jezivo izgleda, jer on ne vidi svoju facu na šta liči… Nisam mogla da ga trpim, stvarno sam vidjela da me je iznervirao! Stvarno, u posljednje vrijeme niti ga vrijeđam, niti bilo šta tako da sam to riješila! Pretvorilo se sve to u jezivo nešto…

BONUS VIDEO: 

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS