calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!” Juli 2024. godine je bio drugi najtopliji mjesec ikad: Zabilježena i dva dana sa najvećom vrijednosti Dnevni horoskop za 8. avgust 2024. godine: Vodolija da pazi šta priča, Blizancima je glava u oblacima Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO)

MIONA URINIRALA U PUŠIONICI? Šokantna tvrdnja Nenada Aleksića

Objavio: RHT
26/04/2024 10:00 AM

Šok izjava repera

Nenad Aleksić i Miona Jovanović ne prestaju da intrigiraju javnost! Rijaliti par svojim svađama i postupcima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Reper je predložio partnerki da urinira pored njega u pušionici! Ovaj izjava Aaleksića je zgrozila fanove rijalitija.

Photo: Printscreen Youtube TV Pink
Photo: Printscreen Youtube TV Pink

Miona i Ša su sjedili u pušionici dok je ona pušila cigaretu, da bi se pjevačica u jednom momentu požalila kako joj se ide u toalet. Reper je predložio da može da se olakša tu pored njega.

Ovaj snimak se pojavio po društvenim mrežama i izazvao je lavinu negativnih komentara.

Šok izjava repera

Pjevačica se požalila da ima problem sa bešikom.

 Ćao! Opet mi se piški, a sad sam piškila – rekla je Miona.

Ša je tepao pjevačici, pa joj je dao sumanut predlog.

 –Pa, piški… Piški opet, možeš ovdje! Piški ti se, možda je od onog etamola – odgovorio joj je Ša umiljatim glasom.

Podsjećanja radi, Teodora Bilanović i Sofija Una Manić su nedavno istakle da Miona ne može da smisli Ša, te da od njihove veze nema ništa po napuštanja imanja u Šimanovcima.

– Nije ona toliko divna i mirna, mislim da Miona Ša ne može očima da gleda, i to je toliko neprijatno da gledam, toliku odbojnost koju ona ima. On ima u glavi samo kako je on zamislio kao da udara glavom u zid. Nije mi ga žao ni sekunde, jer neće da se promijeni i uvijek misli da je do drugih. Pa nije mi te žao, uvek tražiš taj tip djevojke, ja bih njih stavila u koš manipulatora iz uloge žrtve – rekla je Teodora, a Sofija Una je dodala:

– Meni je nepojmljivo to što rade, ja se slažem sa Teodorom u potpunosti. Malo je degutantno, bićete majke – rekla je Sofija Una.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS