calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije

TAKI SVE OTKRIO! Evo ko želi da uništi njegovu kćerku Maju Marinković

Objavio: RHT
25/04/2024 3:20 PM

Taki opleo po Mići

Iako se više puta nije slagao sa kćerkinim odabirom, Taki Marinković je odlučio da oplete po Lepom Mići i uništi ga.

foto: hypetv

Naravno najviše ga brine Majina sreća i klimava veza sa Stanislavom Krofakom, ali on nikada nije želio da se miješa u njen odabir momaka. A najviše ga je povrijedilo to što se šuška da Krofak i Miona igraju igru i da imaju tajni plan. On ne želi da njegova kćerka ispadne izigrana na kraju.

– On je dečko sa stavom. Ima svoj stav, prošao je nešto u životu, nije neki šalabajzer. Odgovoran je u svakom smislu, odgovoran je. Do sada sam stekao utisak da je čovek na mkestu. Sinoć je Maja učesnike izrešetala kao španski sir. Sama protiv svih. Mića, jedan matori ološ. On svačiju sreću želi da upropasti. Ljubomoran je na savakog ko pronađe osobu koja mu odgovara. Što se mene tiče, Maja nikad bolja nije bila – rekao je Taki hvaleći svoju mezimicu. A onda se osvrnuo i prokomentarisao loše komentare fanova.

– Mislim da Maja mora da bude malo nježnija prema svojim fanovima. Što se tiče nas, mi smo transparentni, o njoj je sve zna. Šta imaju one više da izmisle? Sad kad je našla nekog ko je dobar prema njoj, to im smeta. Zar nije lijepo vidjeti kad neko ima skladan odnos?! Njena veza je svima trn u oku svim takmičarima. Jedva čekam Uskrs da joj napišem lijepu čestitku i ohrabrim je da nastavi samo tako, punom parom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS