calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

ŠTA TO URADI? Pjevačica totalno neprepoznatljiva, komentari pljušte na sve strane (FOTO)

Objavio: RHT
24/04/2024 2:40 PM

Neprepoznatljiva

Andreana Čekić svojim pojavljivanjem i novim izgledom napravila pravu pometnju na društvenim mrežama. Naime, ona se pojavila u jednoj emisiji, a zbog promjene frizure i nove linije skoro pa je niko nije ni prepoznao.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svoju liniju za veliki povratak na scenu i nove pjesme koje je nedavno izbacila je takođe dovela do perfekcije, pa je otkrila da je smršala čak 13 kilograma.

– Nisam držala dijete, ali se trudim da ne jedem sve i svašta, već pametno. Izbacila sam hljeb, sad popijem po pet, šest litara. Nekada to nije bio slučaj. Smršala sam 13 kilograma, gledam da još smršam, da skinem stomak – rekla je pjevačica.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Neprepoznatljiva

Iako je bila u dugoj elegantnoj svilenoj haljini cigla boje, pjevačica je izgleda i dalje željela da sakrije svoju kilažu. Stomak koji planira da skida, ali i noge. Međutim, ono što je sve pratioce na društvenim mrežama zaprepastilo jeste njena frizura. Kako su svi pisali, najviše su se začudili šiškama koje je pjevačica skratila, a koje do sada nije imala. Ali i svetlijom bojom kosom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

“Šta uradi, to”, “Ko je ova majke ti, ko tetka neka”, “Šta uradi ženo, ne ličiš na sebe”….. Samo su neki od loših komentara na pjevačicin izgled i frizuru. Dok ima i onih koji smatraju da je pjevačica radila neku estetsku korekciju na licu jer po njima više ne liči na sebe. Pa vi procijenite sami, kako vam sada izgleda Andreana Čekić?

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS