calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stiže pun Mjesec u Strijelcu – 4 znaka očekuju burne promjene “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” Žene lude za muškarcima koji imaju ovih pet karakteristika ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! Nakon Pjanića i Šehića: Od reprezentacije BiH se oprostio još jedan fudbaler ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da vjeruje! “PUKLA” U BEOGRADU: Pred koliko to ljudi nastupa Slavica Ćukteraš? KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pjevačica nosi torbu od više hiljada eura, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Popularni reper po podu razvalči djevojku i ŠUTIRA JE U GLAVU – jeziv snimak BRUTALNOG NASILJA! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! Krš i lom u Sarajevu: Sudar dva automobila, dijelovi vozila rasuti po cesti ON VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Procurile zabranjene informacije, ova učesnica će doživjeti SLOM kada ga ugleda! ŠOKANTNO! KO JE FATALNA MARICA KOJA JE OSTAVILA RAMACOTIJA, A SADA ZAVELA ĐOKU: Kad čujete šta joj je pjevač tražio, pašće vam vilice ŠOK! DALILA I DEJAN SE POMIRILI?! Evo šta ih je ponovo spojilo, biće zajedno! Opljačkan još jedan kafić u Sarajevu: Prepoznajete li lopova sa snimka? EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Žena Sergeja Trifunovića sumirala utiske nakon vjenčanja, Isidora progovorila o BEBI, ali i o zajedničkom životu sa glumcem! (FOTO)

OVO SU SVI ČEKALI! OGLASILA SE KEJT MIDLTON POSLIJE DUGE PAUZE: Objavila rođendansku sliku princa LUJA pa poručila

Objavio: RHT
23/04/2024 3:00 PM

Oglasila se Kejt Midlton

Kejt Midlton objavila je danas na zvaničnoj Instagram stranici rođendansku sliku princa Luja koji puni šest godina i sama je fotografisala sina, što je istaknuto ispod fotografije.

foto: Profimedia

Princeza od Velsa poštovala je prethodnih godina tradiciju da za rođendane svoje djece, današnjeg slavljenika, Šarlot i Džordža objavljuje slike čiji je ona autor. Javnost je bila jutros razočarana jer nije bilo slavljeničkog portreta, ali je tradicija ipak ispoštovana.

Oglasila se Kejt Midlton

“Srećan šesti rođendan, prinče Luje! Hvala vam na svim lijepim željama danas”, piše u opisu slike. I jasno je naznačeno da je Kejt Midlton fotografisala sina.

Ovaj trenutak su svi čekali. Maleni princ plijeni osmijehom na novoj fotografiji. Mame Kejt potrudila da i ovaj njegov važan dan ostane trajno zabilježen.

Izvor je prošlog mjeseca rekao da porodica Vels planira da objavi sliku u čast rođendana princa Luja. Ali nije bilo precizirano da se radi o čvrstoj odluci. Određenu sumnju da se to neće desiti stvarao je skandal zbog fotografije koju je Kensigtonska palata objavila za Dan majki (10. mart). Na toj slici su princeza i djeca, Šarlot, Džordž Luj.

Kejt je priznala da je uređivala sliku što je samo pojačalo teorije zavjere koje su i ranije kružile i koje su je pratile otkako se saznalo da je 16. januara operisana u Londonu (teška operacija abdomena). Princeza je 22. marta saopštila da ima rak, pa su glasine u velikoj meri utihnule. Princeza je sada uprkos tom skandalu ponovo stala iza objektiva.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS