calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja

ŠA SAZNAO ZA MIONIN PAKLENI PLAN Voditelj raskrinkao sve, ovo joj je bila namjera otpočetka!

Objavio: RHT
23/04/2024 11:00 AM

ŠA SAZNAO ZA MIONIN PAKLENI PLAN

Javno otkriveno šta je govorila cimerki krišom

Miona i Ša
Foto:Printscreen/Zadruga Official

Sinoć je tokom emisije u Eliti jedna od glavnih tema bio odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Voditelj Milan Milošević je podigao Mionu, kako bi otkrila šta je u povjerenju rekla Aniti Stanojlović.

– Miona, zbog čega ostaješ sa Ša nakon svega što si spremna da izgovoriš? – upitao je Milan.

– To je u trenutku bijesa. Milane, ja moram da ti kažem da mi je sada sve kako treba. Ne mislim ja sve to što kažem – kazala je Miona.

Miona i Ša
 PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Zbog čega si rekla Aniti: “Ako bude ovakav napolju, još bolje”? – upitao je Milan.

– Ne mislim ništa loše. Umijem da kažem u afektu, ali mislim da ako nam ne bude išlo da ne treba siliti odnos – kazala je Miona.

Ša je shvatio da Miona planira da raskine sa njim, ali je ipak počeo da je pravda.

– Ovo može da zazvuči kao da Miona planira da me ostavi – kazao je Ša.

Miona i Ša
 PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Vanja, je l’ možeš da kažeš šta si napolju govorila za Mionu? – upitao je Milan.

– Rekla sam da ona ostavlja prostor da se posumnja da pati za Stanislavom i da je to nekako previše očigledno – kazala je Vanja.

“Ja najbolje znam”

– Milane, mislim da je Miona drugačija djevojka od ostalih djevojaka s kojima sam bio. Ne mislim da Miona ima neku zlu namjeru i da jedva čeka da me ostavi. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja najbolje znam o čemu mi pričamo i kakve planove imamo, a ako ona smatra da treba da me ostavi, onda dobro – kazao je Ša.

Nakon ovoga se digla velika bura na društvenim mrežama, s obzirom da već neko vrijeme gledaoci pišu kako Miona nije iskrena u odnosu sa Ša, sada većina njih tvrdi da je Jovanovićeva otpočetka imala plan funkcionisanja u rijalitiju. 

ŠA SAZNAO ZA MIONIN PAKLENI PLAN

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS