calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja otvorila dušu: Mene su oni ponizili! “Nikoga nisam uvrijedila” DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! TUŽAN DAN U DOMU TONIJA BIJELIĆA: Biznismen se SLOMIO! (FOTO) HITNO HOSPITALIZOVANA ANITINA MAJKA: Slošilo joj se zbog Matore, Stanojlovićeva ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju! Provaljeno u pet džamija u Mostaru: Policiji dostavljeni snimci, ali počinioci nisu pronađeni

Miljana Kulić NAPRAVILA SKANDAL NA SUDU! “Vrijeđala je preminulu bebu” Matora JAVNO APELUJE PORODICI DA REAGUJU! “Izgubila je i krivično i parnično!”

Objavio: RHT
19/04/2024 6:20 PM

Miljana vrijeđala preminulu bebu

Jovana Tomić Matora i Marko Đedović su tužili Miljanu Kulić za tjelesne povrede, a danas je kako se navodi taj postupak okončan.

Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official/Miljana Kulić NAPRAVILA SKANDAL NA SUDU!
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official/Miljana vrijeđala preminulu bebu

Naime, Matora je pričala ukućanima da je Miljana napravila skandal u sudu jer je navodno izgubila i krivično i parnično na sudu.

“Pod utiskom sam, klošarka me je maloprije na suđenju izvrijeđala. Pominjala mi je Dušana pokojnog i Dunju, vrijeđala mi je advokaticu, govorila pogrdne riječi i to ničim izazvana, samo zato što smo je ja i Marko Đedović dobili na sudu i to krivično i parnično. Samo zato što nije normalna, što je luda. Čekam sada da se vrati i da će krenuti napadi, pocijepala mi je inače tužbu za razvod koju mi je advokatica dala“ – rekla je Matora i dodala:

Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official Miljana Kulić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official Miljana Kulić

“Uzela je tužbu za razvod i pocijepala je. Što se mene tiče ja mogu da se ćeram ovdje sa ludacima nije mi problem. Samo ne znam čemu sve to, sudija donese presudu i tebe neko krene da maltretira. Bilo mi je jako neprijatno i pravda je napokon zadovoljena. Tako da ako me bude samo pipnula ili taknula, Tijana reaguj – bila je jasna Tomićeva.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS