calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
To je ljubav: Maja Marinković mu došla na noge! Naša kamera sve zabilježila Produkcija uništava i upravljava životima, ja nisam htio bit pion! To su sve tamo loši ljudi HYPE TV EKSKLUZIVNO! ISPLIVALE FOTKE OŽENJENOG DEČKA IZBAČENE TAMIČARKE RIJALITIJA! Pokušala da ga sakrije kao zmija noge! Njegova žena nema pojma ko je ona! (FOTO) Tara Simov i Danilo nakon tuče i velikog skandala otvorili dušu! Sha je kriv za sve! Elmedin otkriva sve o karate potezima kojim uspijeva sve pokositi! A ovo je tajna? Hype produkcija preuzima kultni prostor u centru Sarajeva: Saša Mirković ponosan na novi početak “Aneli je LAŽOV! Terza je SELJAČINA! Miona je POBJEGLA od Stanislava!” Jasmina Ana URNIŠE! Fatima “šarmira” treću ženu: Hajde bona dođi do nas kad je mogla Jana, vidiš da te Elmedin gotivi! Ti Fato to govoriš da ti odmoriš Ponosni bosanski narod složan kad je najteže! Cijeli Balkan pomaže! ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa kćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” Da sam slušao ASTROLOGA ovo mi se nebi desilo: Milan Kalinić otvoreno o prevari i bolu koji trenutno osjeća? VELIKA ISPOVJEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar! Filip Car ljut zbog Mensurovih uvreda: Taj ljigavac pokvareni samo da se sretnemo GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! Elmedin brao gljive, pa naletio na probleme! Ovo je šok! ANĐELA ODVUKLA GASTOZA U KREVET, PA MU OSTVARILA SVE ŽELJE! Marinković napokon dobio ono što želi! (FOTO)

Pjevač HITNO HOSPITALIZOVAN: Oglasio se iz bolničke postelje emotivnom porukom

Objavio: RHT
17/04/2024 10:00 PM

Pjevač HITNO HOSPITALIZOVAN

MC Stojan / Izvor: Youtube printscreen/IDJVideos.TV

Nije krio koliko mu teško pada što je prikovan za krevet.

Popularni reper Marko Stojković, poznatiji u javnosti pod svojim umjetničkim imenom MC Stojan, hitno je hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanje.

Reper se sada oglasio na svom Instagram profilu gdje je istakao da se nada da će do kraja nedjelje biti bolje, te da će moći da se druži sa svojom vijernom publikom na predstojećim nastupima.

MC Stojan / Izvor: Instagram printscreen/mc_stojan

– Napolju temperatura pada, a meni skače – milina! Uglavnom, do vikenda sam kao nov, vidimo se u petak i subotu u Hrvatskoj – napisao je Stojan na društvenoj mreži Instagram.

Potom je na sljedećem storiju svojim pratiocima poručio sljedeće:

MC Stojan / Izvor: Instagram printscreen/mc_stojan

 – Sljedeće nedjelje lijepe vijesti – napisao je reper.

Podsjetimo, reper je drugu poklonio auto u vrijednosti od desetine hiljade eura.

Riječ je o automobilu marke Audi RS Q3 i to baš onakav kakav i pjevač sam ima.

Da se Stojan u potpunosti potrudio da obraduje Andriju i vodio računa o svakom detalju, dokazuje i to što je auto prelijepio posebnim folijama, da izgleda identično kao njegov.

“Andrija srećan ti 18. rođendan, da si živ i zdrav. Ti si familija moja”,  poručio je pjevač slavljeniku.

“Da li je ovo moguće, da ovako izgleda? Brutalan je! Ne mogu da verujem! Svaka čast, hvala Stojane”, ponavljao je punoljetni mladić.

Cijena ovakvog modela autmobila kreće se od 90.000 eura, pa do preko 100.000, zavisno od godišta kada je proizveden.

BONUS VIDEO:

sd.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS