calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

MILJANA POMIJEŠALA ALKOHOL I TABLETE! Učesnici Elite uznemireni, evo šta je radila usred noći!

Objavio: RHT
17/04/2024 5:40 PM

Miljana pomiješala alkohol i tablete!

Rijaliti takmičarka Miljana Kulić danima pravi haos na imanju u Šimanovcima sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Miljana pomiješala alkohol i tablete! Foto: printscreen

Kulićeva je, kako je i sama priznala, odlučna u namjeri da diskvalifikuje Bebicu, te noćima ne spava zbog toga.

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kojem Miljana nakon žurke i konzumiranja alkohola provjerava i uzima svoju terapiju.

Ono što je dodatno zaprepastilo brojne gledaoce jeste činjenica da je Miljana prethodno pila alkohol tokom žurke, pa nije jasno kako je sebi mogla da dozvoli da miješa alkohol i tablete.

Podsjetimo, posljednjih dana Miljana i Bebica imaju svakodnevni sukob koji često prelazi u vrijeđanje, pljuvanje i fizički okršaj.

Čitajte i NAKON PRIČE O NOVOM DEČKU, MELINA ZADALA JOŠ JEDAN UDARAC: O ovome će se tek pričati

Melina Džinović, modna kreatorka, nedavno se razvela od poznatog folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a oko 10 godina u bračnoj zajednici.

Harisovoj sada već bivšoj ženi nimalo ne prija pažnja javnosti koju dobija posljednjih nedjelja, pa je odlučila da ode iz Srbije u kojoj, inače, godinama živi.

Melina je, kako piše Blic, još prošle nedjelje otputovala u Monako, a boravak u ovoj zemlji joj u ovim momentima jako prija.

Lijep prostor

Ona je ranije isticala koliko voli da odlazi u pomenutu zemlju, a kada se vraća u Beograd nije poznato.

Podsjetimo, Melina je svojevremeno istakla kako su njena djeca navikla da ona ne bude uvijek kraj njih.

– Pošto ni prije nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lijepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živjela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Djeca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvijek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvijek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mješavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih – rekla je Melina tom prilikom.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS