calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija!

“PLAŠIMO SE ZA ŠA!” Ekskluzivno! Sanja i Marko ZABRINUTI za Nenada Aleksića! (VIDEO)

Objavio: RHT
17/04/2024 2:40 PM

PLAŠIMO SE ZA ŠA!

U programskoj šemi HYPE televizije od nedavno se emituje nova emisija „Susret sa Duš(m)anom“, autora i voditelja Dušana Rajovića.

Gostovanje u Sremskoj Mitrovici

U svojoj novoj emisiji Duš(m)an je ugostio Sanju Grujić Marka Stefanovića.

Foto: Hypetv

Zapravo, oni su ugostili nas. Naša vrijedna ekipa uputila u Sremsku Mitrovicu, gdje oni žive.

Sanja i Marko jedan su od rijetkih rijaliti parova koji su uspjeli i čija je ljubav opstala i u spoljnom svijetu.

Ona je prvo ugostila voditelja Dušana u svom salonu, gdje mu je uradila depilaciju ruke.

Foto: Hypetv

Kako nam je priznala da mašta da bude voditeljka, zanimalo nas je njeno mišljenje o Dalili Dragojević i Anđeli Đuričić.

Sanja je izjavila da o obje ima negativno mišljenje, ali da smatra da je Anđela gora od Dalile. Kaže da je Dalila bila loša u svojim emotivnim odnosima, ali nije imala situacije kao Anđela.

Smatra da Anđela nije izgrađena ličnost, te da je jako loša osoba koja je spremna na užasne situacije i najgore uvreda. Rekla je da je Anđela podsjeća na režisera horor filma, te je nazvala nasljednicom Alfreda Hičkoka.

Foto: Hypetv

PLAŠIMO SE ZA ŠA!

Zatim smo otišli u njihov stan, gdje nam se pridružio i Marko. Zanimalo nas je njihovo mišljenje o tome koji par iz rijalitija će opstati.

Dotakli smo se brojnih parova iz rijalitija, a morali smo da prokomentarišemo kontroverznog Nenada Aleksića Ša i Mionu Jovanović.

Oboje su se složili u tome da se plaše za Ša, jer je njegovo ponašanje u rijalitiju pretjerano.

Foto: Hypetv

Sanja je izjavila da Ša mora da povuče ručnu, da ne bi završio u invalidskim kolicima zbog svojih postupaka. Složili su se u tome da je Miona folirant, te da tu nema prave ljubavi.

Rekli su i da bi Ša trebalo da pobjegne od Mione, ukoliko želi da se spasi. Marko konstatuje da Miona igra igru, te je ubjeđen da će se Miona i Stanislav pomiriti.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS