calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIJELO BORE ĐORĐEVIĆA STIGLO U ČAČAK! Rokeru će biti ispunjena posljednja želja (FOTO+VIDEO) Drama kod Sutomora: Pet osoba, među kojima i dijete, ispalo iz čamca na otvorenom moru PROMOCIJA PJESME OKUPILA ESTRADU NA JEDNOM MJESTU! Bh. estradnjaci govore za Hype NELE KARAJLIĆ OTVORIO DUŠU KOD SNEŽANE DAKIĆ! Njegova ispovijest u “Sada i ovde” nikoga neće ostaviti ravnodušnim “UZEO MI JE DIJETE, HTJELA SAM DA UMREM” Indira Radić prošla kroz pakao, sa bivšim mužem se borila za starateljstvo! BILALA I NJEGOVU VJERENICU NAPALA GRUPA HULIGANA! Brajlović do detalja opisao šta se desilo u emisiji “Mlin sa Memom”! EKSKLUZIVNO! Prepoznajete li djevojčicu s fotografije: Sada je poznata glumica i voditeljica “MISLIO SAM DA OVAJ DAN NEĆU DOŽIVJETI!” Kristijan Golubović zakasnio na vjenčanje sina, pa progovorio o snajki, evo kako je zove! PALO POMIRENJE SE ŽENOM?! Janjuš i Ena uhvaćeni na djelu, PRISUTNI IH U NEVJERICI GLEDALI! HYPE PAPARAZZO! Zuzi Zu i Bora Čorba se zaljubili na prvi pogled: ‘OVO JE MOJA ZUMRETA IZ SARAJEVA’ GOVORIO JE RODITELJIMA ŠUMSKA ČAROLIJA U SVAKOM DETALJU! Tamara Milutinović proslavila kćerki 1. rođendan! (FOTO) Kemo Hasić izborio pravnu ‘bitku’ za sina koji je suspendovan zbog pumpice za astmu: PODLACI SU PLATILI U NOVCU, ALI MORAJU PLATITI I ZA KERIMOVE SUZE Emina Tufo uskoro postaje majka, a ovo je njen muž kojeg je krila do sada Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih Gledajte NOVU EMISIJU NA HYPE TV – KAFANA NA BALKANU! Evo šta vas očekuje u NEDJELJU (VIDEO) Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP

“VIDIO SAM NJENE SLIKE SA TIM MUŠKARCEM” Stanislav angažovao privatnog detektiva, a onda se desila šokantna stvar, evo ko je umiješan u sve

Objavio: RHT
10/04/2024 9:00 PM

Stanislav angažovao detektiva!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Stanislav angažovao detektiva!

Učesnik rijalitija, Stanislav Krofak prije odnosa sa Mionom Jovanović bio je u braku, a sada je priznao da je tadašnjoj supruzi bio nevjeran.

Stanislav je priznao da je varao suprugu, a njegovim cimerima je bilo posebno interesantno to što je otkrio da je unajmio privatnog detektiva kako bi pratio njegovu izabranicu.

– Ja sam isto u braku bio nevjeran… Ali mi je vratila, unajmio sam detektiva, poslao sam joj slike, rekao da je gotovo, pokupio stvari i to je to. Pokušavala je da se vrati, ali kod mene toga nema. Ona je meni prešla, ali to je njen problem, ja sam rekao da je tako, kad me neko izda, to je kraj. Mislim, vidio sam te slike i otišao, taj muškarac mi ništa nije bio kriv – rekao je Stanislav Krofak.

Photo: Ata images, Hype ilustracija/Printscreen Instagram/stanislav_pantera_krofak

Ukućani su se smijali, dok je Miona Jovanović pažljivo slušala detalje koje je Krofak iznosio na temu braka i bivše supruge.

Stanislav u dugovima do guše!?

Bivši dečko Mione Jovanović predstavio se i kao uspješni biznismen, koji ima i firmu koja se bavi građevinskim poslovima. Naime, admini jedne stranice, koja se bavi aktuelnostima iz rijalitija, objavili su spisak sa sajta dužnika Porezne uprave Hrvatske. Na spisku se nalazi i Krofakova firma.

Kako piše u objavi, račun njegove firme bio je blokiran 2022. i 2023. godine, ali i 2024. Porezni dug iznosi 40.150,73 eura. Stanislava bi spasila pobjeda u “Eliti”, gdje je glavna nagrada 100.000 eura.

Podsjetimo, Stanislav je već neko vrijeme u vezi sa Majom Marinković, a učesnici su prije nekoliko dana objelodanili svoj odnos.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS