calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ŠA NAPRAVIO NEVIĐENI HAOS! Miona ga je uništila: “Ti si divljak i budaletina, završićeš u ludnici”

Objavio: RHT
09/04/2024 10:00 AM

Ša napravio haos zbog Mione!

Nenad Aleksić Ša doživio je totalno pomračenje kada je počeo da baca stvari po kući. On je prvo doletio do spavaće sobe pa pobacao sve stvari, a zatim je bacio činiju pravo u televizor.

Foto: Youtube/printscreen TV PINK
Foto: Youtube/printscreen TV PINK

Miona je dotrčala da ga smiri, ali je samo nastao još veći haos. Ša je napravio haos velikih razmjera!

– Ako me voliš zaustavi ovo smeće, ne mogu da izdržim. Šta je bitno ovdje ko je više kriv a ko manje, zaustavi samo ovo. Ako te ne zanimam onda budi sa mnom, jel razumiješ da hoću da preživim – kukao je reper na sav glas.

– Alo bre, svi pričaju, pa i Mića da ćeš da odeš u ludnicu kao što i ja mislim. Ti planiraš već dvije nedjelje da ideš odavdje i nikako da odeš. Sram te bilo ponašaš se jezivo, stvarno si budaletina i divljak. Nije nam bilo idealno nikada, ni prvi dan ni peti dan u vezi. – rekla je Miona – rekla je Miona.

 Okej rekao sam ti ostaviću te – rekao je Ša.

– Ajde, ja čekam – rekla je Miona.

– Ako me voliš onda sijeci – rekao je Ša. Tada je briznuo u plač, jer više ni sam nije znao sa kojih strana ga sve napadaju i ko ga sve napada.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS