calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U BiH temperature do skoro 40 stepeni, evo šta nas očekuje na početku sljedeće sedmice HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. JUL! Jarca očekuje šok susret sa voljenom osobom, Djevica će biti u centru pažnju, Vagu očekuju problemi JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO)

SKANDAL U BEČU! NA’VATALA CARA SA 4 PLAVE PR*STITUTKE? Pucali šamari, jurili se po ulici! DRAMA! (VIDEO)

Objavio: RHT
08/04/2024 4:00 PM

HAOS!

Maja Marinković prešla je preko svoje riječi da ne ulazi ni u kakav ljubavni odnos u rijalitiju i uplovila u romansu sa bivšim dečkom Mione JovanovićStanislavom.

MIljana Kulić iznijela je šok informacije da se Maja suzdržava od odnosa kako bi dokazala Filipu Caru vjernost, iako on sa Aleksandrom Nikolić broji sitno do dolaska kćerkice.

HAOS!
Foto: YT printscreen/ESTRADA IZ DRUGOG UGLA/Zadruga official

Naime, MIljana joj je unijela informaciju da joj je Car rekao da ga Maja ne interesuje i da ga ne pominje, i gle slučajnosti, nakon toga, Maja ulazi u vezu sa Stanislavom.

Ipak, kako se čini, čak ni ljubavna veza je ne sprječava da priča o svojim dogodovštinama sa Filipom i to iz Beča.

HAOS U BEČU!

Naime, ona je sjedila sa svojim novim dečkom u pabu i pričala kako je Cata nahvatala u “akciji” sa 4 plavuše u krevetu, dok je njoj rekao da je sa “dečkima”.

– Kaže meni on, da je sa dečkima i da spavam, da će on doći. Meni ne da đavo mira i ja odem tamo, kad on sa 4 plave k*rve. – pričala je Maja dok se Stanislav smijao.

Foto: Instagram printscreen/ samo.realno

– Kaže on meni “Ma nije”, šta,bre nije, kad sam mu pukla šamar! Haos sam napravila po Beču, jurili se po ulici! Nisam mu dala da spava 2 dana. – pričala je Maja.

Snimak je postao viralan na društvenoj mreži Instagram, a komentari su se samo nizali.

PROZIVKE PLJUŠTE!

“Koliko je puta pričala o ovoj priči iz Beča, ptice na grani više znaju… i ovo kad potjencira da je ona kao “pravila haose” i misli da je pri tome smiješna i da je to kao cool. Sprdila 28 godina u d*pe. Njen nivo svijesti je totalno u zaostatku. Kao blaža retardacija… Sve koji su je j*bavali je odrukala i ocinkarila. Šta je sve pričala o Bilalovoj majci ni krivoj ni dužnoj ženi. Pa o Peci, pa o Caru. Zvezdanu nije smijala da pisne kao ni Corbi…”, bio je jedan od komentara.

Haos u Beču!
Foto: Instagram printscreen/samo.realno

“Ništa to Stanislavu ne smeta. Čovjek koji da svojoj kćerki profil da mu vodi i onda joj priredi klipove kako se h*fta i priča kako voli da se j*be. Folirant teški, kao Miona ga prevarila, a on je varao sve vrijeme. Kao ne važi se, jer je priznao hahahaha! Zaista nije sav svoj i misli da je narod glup hahaha!”, uslijedio je još jedan lpmentar među

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS