calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIJELO BORE ĐORĐEVIĆA STIGLO U ČAČAK! Rokeru će biti ispunjena posljednja želja (FOTO+VIDEO) Drama kod Sutomora: Pet osoba, među kojima i dijete, ispalo iz čamca na otvorenom moru PROMOCIJA PJESME OKUPILA ESTRADU NA JEDNOM MJESTU! Bh. estradnjaci govore za Hype NELE KARAJLIĆ OTVORIO DUŠU KOD SNEŽANE DAKIĆ! Njegova ispovijest u “Sada i ovde” nikoga neće ostaviti ravnodušnim “UZEO MI JE DIJETE, HTJELA SAM DA UMREM” Indira Radić prošla kroz pakao, sa bivšim mužem se borila za starateljstvo! BILALA I NJEGOVU VJERENICU NAPALA GRUPA HULIGANA! Brajlović do detalja opisao šta se desilo u emisiji “Mlin sa Memom”! EKSKLUZIVNO! Prepoznajete li djevojčicu s fotografije: Sada je poznata glumica i voditeljica “MISLIO SAM DA OVAJ DAN NEĆU DOŽIVJETI!” Kristijan Golubović zakasnio na vjenčanje sina, pa progovorio o snajki, evo kako je zove! PALO POMIRENJE SE ŽENOM?! Janjuš i Ena uhvaćeni na djelu, PRISUTNI IH U NEVJERICI GLEDALI! HYPE PAPARAZZO! Zuzi Zu i Bora Čorba se zaljubili na prvi pogled: ‘OVO JE MOJA ZUMRETA IZ SARAJEVA’ GOVORIO JE RODITELJIMA ŠUMSKA ČAROLIJA U SVAKOM DETALJU! Tamara Milutinović proslavila kćerki 1. rođendan! (FOTO) Kemo Hasić izborio pravnu ‘bitku’ za sina koji je suspendovan zbog pumpice za astmu: PODLACI SU PLATILI U NOVCU, ALI MORAJU PLATITI I ZA KERIMOVE SUZE Emina Tufo uskoro postaje majka, a ovo je njen muž kojeg je krila do sada Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih Gledajte NOVU EMISIJU NA HYPE TV – KAFANA NA BALKANU! Evo šta vas očekuje u NEDJELJU (VIDEO) Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP

STANISLAV IZGORIO ZBOG MIONE! Pa otkrio sve o njihovoj vezi: “Dao sam joj sve a ona je našla drugog”

Objavio: RHT
08/04/2024 11:40 AM

Krofak sve objelodanio

Stanislav Krofak trenutno je u centru dešavanja zbog svoje bivše djevojke Mione Jovanovićali i veze sa Majom Marinković.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

 Ja sam njoj rekao da sam ranije, prije nje posjećivao svinger barove. Ona je poslije toga stalno ispitivala što sam ja išao tamo, pa sam se našalio s njom i rekao joj da idemo zajedno. Testirao sam je da li bi ona išla, ali nisam imao zlu namjeru. Stvarno je sve to bila samo jedna velika šala. Za mene je njena veza sa Ša prava sramota. Bolje joj je da pogleda svoju vezu. Šta sam ja uradio loše ako sam, dok sam bio slobodan, išao u striptiz, ili svenger bar?! – kazao je Stanislav.

foto: M.M./ATAImages

Krofak sve objelodanio

– Dao sam joj sve što je željela, a ona je našla drugog dečka i blati meOsjetio sam da joj je žao, ali mislim da ona nema nikakve emocije – kazao je Stanislav, pa se osvrnuo na to što Miona ponižava Maju.

 Neka ženska sujeta, šta ja znam. Mislim da je Mioni sad teško, jer kad sam ja došao i rekao kako se sve izdešavalo, ona se pokajala – kazao je Stanislav, pa prokomentarisao Nenada Aleksića Ša.

– On mi je smiješan. Šta da mislim o čovjeku koji stalno drami? – upitao je Stanislav, a onda prokomentarisao svoj odnos sa Majom Marinković.

– Maja je super osoba, volim taj njen stav – kazao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS