calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

OVDJE SU ŽIVJELI MIONA I STANISLAV! Pričalo se da ju je finansirao, a sada se vidi pravo stanje i bogatstvo Krofaka!

Objavio: RHT
07/04/2024 10:30 PM

Ovdje su živjeli Miona i Stanislav

Photo: Printscreen Instagram/stanislav_pantera_krofak/Youtube Zadruga Official/Ovde su živeli Miona i Stanislav

Stanislav Krofak i Miona Jovanović prije ulaska u rijaliti gradili zajednički život i njegovom stanu u Hrvatskoj.

Iako je u Eliti Miona uplovila u vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, a Stanislav nakon toga ušao u Bijelu kuću, u stanu se i dalje nalaze neke Mionine stvari.

Foto: TV Pink printskrin/Premijera vikend specijal

Stanislav takođe posjeduje i kancelariju, kao i saunu.

Foto: TV Pink printskrin/Premijera vikend specijal

Nakon doma, mediji su posjetili i teretanu u kojoj učesnik Elite trenira, a zatim su otišli u frizerski salon koji posjećuje.

– Naš Šantera nam fali, pozdravljamo ga, on je divan, radan. Voljeli bi da pobijedi – rekla je frizerka Stanislava, dok je njegova komšinica takođe imala samo riječi hvale:

Foto: TV Pink printskrin/Premijera vikend specijal

– Miran dobar, nije da pravi drame, ja ga ne bi spojila ni sa kim, možda sa Miksi, a Maja i Ša presmiješni su. Stanislav ne mora ništa raditi samo da je blizu Ša odmah ludi – navela je Lana.

– Dečko je super svi ga vole, Mionu nismo viđali – rekla je komšinica.

Foto: TV Pink printskrin/Premijera vikend specijal

Inčae, Maja Marinković uplovila je u vezu sa Stanislavom Krofakom, bivišim dečkom pjevačice Mione Jovanović.
Naime, već izvijesno vrijeme postoje simpatije između Stanislava i Maje, a sada svakodnevno imaju vrele akcije.

Odnos Maje i Stanislava

Podsjećanja radi, par je odlučio da otpočne još jednu vrelu akciju ispod pokrivača… Krofak je na samom početku preuzeo inicijativu, da bi Marinković poslije skočila na njega i dovela temperaturu do tačke ključanja. Majini uzdasi odzvanjali su imanjem, a publika je imala priliku da čuje kako se ona u jednom momentu i požalila:

– Boli me… Nisam imala se*s odavno… Ti nisi normalan – ponavlja je Marinkovićeva tokom odnosa sa Stanislavom.

Miona je kasnije iznijela šokantne detalje o bivšem dečku Stanislavu i njegovim fetišima. Njena izjava je izazvala lavinu negativnih komentara. Nakon optužbi da je Stanislav žigolo, saznalo se i da voli upražnjavati grupne intimne odnose, kako je ona tvrdila…

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS