calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIJELO BORE ĐORĐEVIĆA STIGLO U ČAČAK! Rokeru će biti ispunjena posljednja želja (FOTO+VIDEO) Drama kod Sutomora: Pet osoba, među kojima i dijete, ispalo iz čamca na otvorenom moru PROMOCIJA PJESME OKUPILA ESTRADU NA JEDNOM MJESTU! Bh. estradnjaci govore za Hype NELE KARAJLIĆ OTVORIO DUŠU KOD SNEŽANE DAKIĆ! Njegova ispovijest u “Sada i ovde” nikoga neće ostaviti ravnodušnim “UZEO MI JE DIJETE, HTJELA SAM DA UMREM” Indira Radić prošla kroz pakao, sa bivšim mužem se borila za starateljstvo! BILALA I NJEGOVU VJERENICU NAPALA GRUPA HULIGANA! Brajlović do detalja opisao šta se desilo u emisiji “Mlin sa Memom”! EKSKLUZIVNO! Prepoznajete li djevojčicu s fotografije: Sada je poznata glumica i voditeljica “MISLIO SAM DA OVAJ DAN NEĆU DOŽIVJETI!” Kristijan Golubović zakasnio na vjenčanje sina, pa progovorio o snajki, evo kako je zove! PALO POMIRENJE SE ŽENOM?! Janjuš i Ena uhvaćeni na djelu, PRISUTNI IH U NEVJERICI GLEDALI! HYPE PAPARAZZO! Zuzi Zu i Bora Čorba se zaljubili na prvi pogled: ‘OVO JE MOJA ZUMRETA IZ SARAJEVA’ GOVORIO JE RODITELJIMA ŠUMSKA ČAROLIJA U SVAKOM DETALJU! Tamara Milutinović proslavila kćerki 1. rođendan! (FOTO) Kemo Hasić izborio pravnu ‘bitku’ za sina koji je suspendovan zbog pumpice za astmu: PODLACI SU PLATILI U NOVCU, ALI MORAJU PLATITI I ZA KERIMOVE SUZE Emina Tufo uskoro postaje majka, a ovo je njen muž kojeg je krila do sada Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih Gledajte NOVU EMISIJU NA HYPE TV – KAFANA NA BALKANU! Evo šta vas očekuje u NEDJELJU (VIDEO) Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP

SELJANČURA BI I SA KOMŠIJOM! Maja brutalno izvrijeđala Mionu Jovanović, izgovorila skandalozne stvari

Objavio: RHT
06/04/2024 10:30 AM

Maja brutalno izvrijeđala Mionu Jovanović

Starleta nije birala riječi, izrevoltirana zbog svega što je Jovanovićeva izgovorila za nju i Stanislava

Maja Marinković
Foto:Printscreen/TVPink

Maja Marinković brutalno je izvrijeđala Mionu Jovanović, nakon što je novinar postavio pitanje Đedoviću.

Starleti je zasmetalo Mionino komentarisanje njene veze sa Stanislavom, te je ustala i javno rekla kakvo zapravo mišljenje ima o cimerki, a izlaganje je započeo Đedović.

Je l’ ti se čini da je Miona željela da omalovaži odlazak Stanislava kod njenih roditelja? – upitao je Darko.

– Da. Rekla je da je jednom došao u Kragujevac, a on je bio više puta. Ona ovdje proziva Maju, govori kako je njen odnos sa njim još uvijek nikakav, a time govori sve. Ako joj nije stalo do Stanislava, što ga toliko komentariše? Nije mi jasno ni šta Miona radi pored Ša, ako joj neke stvari smetaju. Mionu više zanima odnos Maje i Stanislava, nego njena veza – dodao je Đedović.

Maja Marinković
 Foto: TvPink printscreen

– Majo, pričala si sa Stanislavom i rekla da je ona izblamirala sebe pred nacijom – kazao je Darko.

Ona je obična vašarska pjevaljka

– Njeno izlaganje o meni i Stanislavu je bilo odvratno. Pokušala je da me omalovaži na svaki način. Ne treba se plašiti žena kao što sam ja, nego ovih finih, koje su ološi. Ona je obična vašarska pjevaljka. Njena energija i sve ukazuje na to da je jako loš čovjek.

Može da izađe sa sela,ali selo iz nje nikad.

Ne poštuje svoju porodicu. Ša se ne ponaša normalno, ali je takav zbog nje. Ona je jedno obično zlo. Može ona da izađe iz sela, ali selo iz nje nikad. Ne omalovažavam seljake, ona je seljančura, karakterna osobina. Željna je svega, zanijela je svjetla velikog grada. Ona bi s komšijom varala. Ona je jedna nesigurna djevojka – kazala je Maja.

Podsjetimo, Maja Marinković i Stanislav Krofak postali su jedna od glavnih tema otkako su ozvaničili vezu. 

Stanislavova kćerka, koja vodi njegove društvene mreže, sada se oglasila na Instagramu i jasno poslala poruku šta misli o vezi svog oca sa Marinkovićkom, a više o tome pročitajte u odvojenoj vijesti.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS