calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven!

Ovo su četiri razloga zbog kojih žene vole oralni seks

Objavio: RHT
31/03/2024 11:59 PM

Ovo su četiri razloga

Za razliku od „normalnog seksa“, oralni seks nema reproduktivnu funkciju i postoji čisto radi užitka oba spola.

Ovo su četiri razloga / Foto: Instagram

Ovo su četiri razloga / Foto: Instagram

Kao i muškarci i žene vole oralni seks, ali da li ste znali da su istraživanja pokazivala da žene preferiraju da pružaju oralni seks svojim muškarcima?

Ako se pitate zašto, predstavljamo vam nekoliko odgovora.

1. Vole da stvar drže u svojim rukama

Vjerovatno već znate, ali još jednom ćemo napomenuti. Žene vole da imaju kontrolu. U svim zajedničkim situacijama, žene će uvijek pokušati da imaju posljednju riječ, a slična situacija je i sa seksom. Tokom oralnog seksa, one imaju kontrolu nad vašim osjećanjima i uživanjem i to je ono što im pruža zadovoljstvo.

2. To ih uzbuđuje

Postoje žene koje ne vole oralni seks, ali one koje vole ovu seksualnu igru kažu da nije ništa tako uzbudljivo. Oralni seks je sjajan na kraju i na početku igre u krevetu. Za tu radnju nikad anije kasno, niti rano.

3. Vole predigru

Oralni seks u većini slučajeva služi kao predigra koja vodi do glavnog jela. Kao što vas opušta i uvodi u dalje razvijanje događaja, oralni seks takođe opušta i žene. One dobro znaju da će seks biti bolji, ako vas one dobro uzbude.

4. Vole kada ste vi zadovoljni

Veliki broj žena je priznao da vole kada su njihovi muškarci zadovoljni i srećni. Ta činjenica im stvara osećaj da su dobre ljubavnice i da znaju šta rade, a vjerujemo da i vi razmišljate na sličan način.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS