calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

Ova tri horoskopska znaka poznata su po rasipnosti: Poznato i na šta troše najviše novca

Objavio: RHT
31/03/2024 11:30 AM

Poznata su po rasipnosti

Blizanci su znatiželjni i vole nove iskustva što često rezultira trošenjem novca na putovanja, tehnologiju i knjige

Poznata su po rasipnosti

Poznata su po rasipnosti FOTO Arhiva

Pojedini horoskopski znakovi vole da uživaju u materijalnim dobrima, te su skloniji trošenju novca od drugih.

Tri horoskopska znaka poznata su po svojoj rasipnosti, a poznato je i na šta ga najviše troše.

Lav

Lavovi su kraljevi zodijaka, a kao takvi, vole živjeti raskošno i uživati u finijim stvarima u životu. Njihova prirodna sklonost prema dramatičnosti i želja za pažnjom često ih vodi u trošenje novca na skupu odjeću, nakit i luksuzne proizvode koji će impresionirati druge. 

Lavovi smatraju da je novac alat za ostvarivanje statusa i moći te ga rado troše na velike zabave i skupocjene hobije kako bi ostavili dojam na svoje društveno okruženje.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i vole nove iskustva što često rezultira trošenjem novca na putovanja, tehnologiju i knjige.

Njihova konstantna potraga za novim informacijama i avanturama vodi ih u situacije gdje novac teče kao voda, bilo da je riječ o najnovijim gadgetima koji će ih držati povezanima ili o spontanim putovanjima koja obogaćuju njihovu želju za novim znanjima. 

Blizanci vole raznovrsnost što se odražava i u njihovim financijskim navikama.

Vaga

Vage su znak koji vlada Venerom, planetom ljepote i umjetnosti, što ih čini sklonima trošenju novca na estetski ugodne stvari. Od mode i umjetnina do skupocjenog uređenja doma, Vage žele da sve oko njih bude harmonično i lijepo.

Njihova ljubav prema ljepoti često nadilazi pragove proračunske odgovornosti jer vjeruju da su ljepota i umjetnost neophodni za kvalitetan život. 

Osim toga, Vage vole i društveni život pa su česti gosti na elegantnim večerama i društvenim događajima, gdje ne štede na poklonima za domaćine ili računu za cijelu večer.

avaz.ba/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS