calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO) VRELO, SVE GORI! NISVES POMJERA GRANICE! Pjevačica sve oduševila novom pjesmom! (FOTO) U Makarskoj za četiri sata izgorjela jahta vlasnika kompanije iz Širokog Brijega: Plovilo vrijedno oko 3 miliona eura Poznat novi klub Edina Džeke: Navijači Željezničara bijesni na bivšeg igrača Skandal u Srbiji: Igrači odbili premije za Euro, u savezu uzeli i po 100.000 eura? Znamo o čemu maštate: Svaka treća žena ima istu fantaziju Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku NAREDNIH DANA VAMA ĆE DA SVANE: Za 3 znaka stiže vrijeme ostvarenja najvećih želja EKSKLUZIVNO Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”, naručite majice na vrijeme, gratis veliko iznenađenje! “NINA KOVAČEVIĆ IMALA JE DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI kada je sa 100KM/H UDARILA DIJETE” Hype ekskluzivno saznaje NAJNOVIJE DETALJE STRAVIČNE NESREĆE Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio! “STEFAN KARIĆ JE BIO NASILAN PREMA MENI” Iva Grgurić šokirala: “MI NIKADA NISMO BILI ZAJEDNO”

MAJA MARINKOVIĆ OSULA PALJBU PO JANJUŠU I ANELI! Raskrinkana njena GADOST IZ KREVETA, gledaoci zgroženi! Učesnici ostali u šoku!

Objavio: RHT
30/03/2024 11:00 PM

MAJA MARINKOVIĆ OSULA PALJBU

Učesnici rijaliti programa su se našli pred teškim zadatkom – biranjem najmrzovoljnije osobe među njima. Ova neobična tema izazvala je burne reakcije učesnika, ali i gledalaca širom zemlje.

MAJA MARINKOVIĆ OSULA PALJBU

MAJA MARINKOVIĆ OSULA PALJBU Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Izlaganje Aneli Ahmić izazvalo je totalnu pometnju i svađu sa Majom Marinković u sve je morao da se uključi i Marko Janjušević Janjuš:

– Teodora zna da bude mrzovoljna, ali i Stefani. Maja Marinović umije da bude mrzovoljna ako neko dijeli kadar s njom. Nije željela da stoji pored Jovane, jer je sa Jovanom dijelila kadar. Jako je mrzovoljna, želi da spava koliko ona hoće. Ja to više svrstavam pod bezobrazluk, nego mrzovoljnost – kazala je Aneli.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Imaš pravo na mišljenje, ne ljutim se. Ovde sam šest godina, najsređenija sam ovde. Ti si mrzovoljna pored Janjuša. Ti si folirant i loš čovjek. Tebi je i sestra rekla da se sređuješ da ne ideš prljave kose kroz kuću. Vidjela sam da ti je jastučnica prljava – istakla je Maja.

– Ne, nije istina. Moja kosa sigurno nije bila prljava – kazala je Aneli.

– Imam pravo da mislim da si aljkava. Ti si prostitutka – rekla je Maja.

– To ćeš na sudu da dokažeš, to ćemo da vidimo. Ti si uskakala muževima svojih drugarica u bazen – rekla je Aneli.

– Ne pričaj tako, Majo – kazao je Janjuš.

– Ostavio si me trudnu, monstrume, zato ti je karma takva kakva jeste – istakla je Maja.

– Ne možeš ti mene povrijediti, znam ja šta ti radiš. Čime se ti služiš, sramoto jedna – kazao je Janjuš.

– Aneli je ku*va, a ti si klošar bez dinara – kazala je Maja.

– Tvoja kćerka treba da te se stidi. Tvoja bivša žena čuva dijete, dok ti ovde radiš šta radiš. Aneli i ti se kunete u djecu i lažete – kazala je Maja.

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS