calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

MIONA I STANISLAV UHVAĆENI NA DJELU! Ša van sebe, a evo kako se ona pravda

Objavio: RHT
29/03/2024 7:00 PM

MIONA I STANISLAV UHVAĆENI NA DJELU!

Od kada je Stanislav, bivši momak Mione Jovanović, ušao u rijaliti, sve je postalo napeto

Miona Jovanović
Foto:Printscreen

Tokom današnje emisije “Gledanje snimaka” Miona Jovanović uhvaćena je na djelu dok je gledala bivšeg momka Stanislava. To je njenog novog dečka, repera Ša, izbacilo iz takta, ali je ona ipak našla način da se vadi:

– Nisam znala ko nailazi pa sam mahinalno pogledala – rekla je Miona.

– I onda si se nakon toga nasmijala? – pitao je Milan.

– Ma ne sijalo je sunce, šta treba sad da kažem da je zbog njega – rekla je Miona.

Miona i Ša
 PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Jeste se nasmijala njemu, ne znam zbog čega ali mi djeluje kao da je to namjerno uradila, djeluje kao da je nastavila da se smije. Djeluje mi tako i taj momenat da je stavila naočare, to mi je baš čudno iskreno – rekao je Ša.

Podsjetimo,

Pjevačica Miona Jovanović je u rijalitiju prevarila dečka Stanislava Krofaka sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i tako došla u žižu interesovanja.

No, još veći skandal izbio je kada je Stanislav riješio da im se pridruži u rijalitiju. Tim povodom izazvao je lavinu komentara… 

Na društvenim mrežama se povela polemika oko telefona Stanislava Krofaka, koji je, kako je i sama priznala Miona, uzela tokom veze i otkrila šta se u njemu nalazi. Naime, Miona je tada vidjela da se Stanislav dopisivao sa jednom djevojkom, a kako je istakla, to se desilo neposredno pred početak nove sezone rijalitija. 

 Zaboravio je telefon kod kuće, tada sam sve vidjela. Kasnije sam pokušavala od njega sve da izvučem, ali nije rekao baš sve – istakla je Miona.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS