calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

“ZBOG TOG BOLESNIKA SAM IZGUBILA DIJETE!” Vanja iznijela stravične optužbe o Ša, evo šta joj je sve radio!

Objavio: RHT
28/03/2024 11:40 PM

Zbog njega sam izgubila dijete

Photo: Printscreen Instagram, Zbog njega sam izgubila dijete

Vanja Ignjatović bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, zaprepašćena je njegovom pričom o njihovom braku, koju je u rijalitiju podijelio s cimerima iz Bijele kuće.

Ša, koji se prije nekoliko nedjelja zvanično razveo od Vanje, demantovao je njene navode da su se nakon izlaska iz sudnice izgrlili i poljubili, doveo je u sumnju njen spontani pobačaj, govorio da je neradnica, a doveo je u pitanje i njeno majčinstvo.

Tim povodom se oglasila Vanja, koja je zgrožena svim Nenadovim navodima. Međutim, najviše su je pogodile njegove spekulacije vezane za trudnoću i spontani pobačaj.

– Šta da vam kažem kad samo laže?! Bolesnik, on je kriv što sam izgubila dijete, to tvrdim! A druga stvar, on je neradnik, a isto tako meni nije dao da radim. Živio je od para sa TikToka – rekla je ona.

Čitajte i DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE: Spomenula jezivo prokletstvo, a onda objelodanila šta je odnijeto iz njene vile!

Javnost bruji o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića koji je uslijedio nakon 24 godine braka.

U jeku porodične drame, budući da se svašta spekuliše, Dragana je otvorila vrata svog velelepnog dvorca. U kom sada živi sama, i otkrila tom prilikom detalje koje javnost nije znala.

– Dvorac je bio onako u jako lošem stanju, dok je u kapeli samo oko donjih prozora nestalo slika, sve ostalo je ostalo u dobrom stanju. Mada smo mi sve to kompletno restaurirali. Ima ovdje dvije zanimljivosti u kapeli, figura sa ključem koja označava blago i figura mača koja označava oružje – objasnila je Dragana, a potom se dotakla i blaga o kom se dosta pričalo, ali i pisalo.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS