calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PRAVIŠ MI PAKAO OD ŽIVOTA! Anđelo žestoko udario na Anitu: “TI NISI NORMALNA”, pljušte brutalne riječi, ona van sebe!

Objavio: RHT
28/03/2024 6:40 PM

PRAVIŠ MI PAKAO OD ŽIVOTA!

Poslije burne rasprave i uvreda i suza uslijedio raskid

Anđelo i Zvezdan
Foto:Printscreen/YouTube Zadruga

Pošto Anita Stanojlović ne prestaje da zvoca Anđelu Rankoviću s kojim je u vezi od kada je on ušao u rijaliti, došlo je do burne svađe između njih i raskida.

Naime, Anđelo joj je jasno stavio do znanja da kod njega ne prolaze razmaženi fazoni i da joj neće dozvoliti da mu pravi pakao od života:

–  Nisi htio da promijeniš neke stvari kod sebe. Ne da promijeniš, nego da ne radiš stvari koje meni jako smetaju. Pričao si stvari koje su mene povređivale. Ti želiš da se ja sada ovako osjećam – rekla je Anita.

– Ne, nije istina. Ti i ja više nemamo šta da tražimo zajedno. Nisi normalna, rekao sam ti da ću ti je*ati mater ako mi budeš pravila pakao od živaota. Ti si meni rekla da sam folirant i da sam sa tobom bio lažno. Govoriš ovdje da sam s tobom bio zbog nekakvog cilja – kazao je Anđelo.

Anita, Anđelo
 Foto:Tvpink

– Ja sam se ovdje tri mjeseca svađao sa svima zbog tebe, branio sam ti brata, a ja ni ne znam bre ko je tvoj brat. Ti idi svojim putem, a ja svojim. Ti i ja nismo jedno za drugp – rekao je Anđelo i ostavio Anitu u suzama.

Podsjetimo, Anita je nakon raskida sa Matorom s kojom je bila u braku, brzo uplovila u vezu sa Anđelom. Ona je Matoru varala čal i na dan vjenčanja, pa ju je sada očito stigla instant karma.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS