calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

SVETLANA RAŽNATOVIĆ – od VAŠARSKE pjevaljke do lažne Srpske majke! Evo gdje pjeva i kako skuplja bakšiš sa zemlje!

Objavio: RHT
25/03/2024 11:59 AM

Svetlana vašarska pjevaljka ili Srpska majka

Svetlana Ražnatović ne može baš da se pohvali da je uvijek mogla da bira gdje će da pjeva i pred kim! Zato sada kada pokušava na sve načine da se uzdigne iznad svih i hvali svojim uspjesima svoje početke želi da izbriše zauvijek! Ali to neće moći, jer postoje snimci, slike i svjedoci.

Svetlana vašarska pjevaljka ili Srpska majka / Foto: Youtube/printscreen
Svetlana vašarska pjevaljka ili Srpska majka / Foto: Youtube/printscreen

Svetlana vašarska pjevaljka ili Srpska majka

Naime, Svetlana je davne 1989. godine – sa 15. godina, imala svoj prvi nastup. Njen debi bio je pod svadbarskom šatrom u selu Makcu kod Velikog Gradišta. Pjevala je malo ispod šatre, malo ispred pod vedrim nebom, gdje su gosti igrali kolo, a ona trčkarala za njima.

Kako je imala tek objavljen prvi album, Svetlana nije imala repertoar dostojan za jednu veliku svadbu, pa je bila prinuđena da pjeva pjesme svojih starijih koleginica. Što je danas za nju ispod časti!

Bakšiš skupljala sa poda

Naravno, kao neko totalno nepoznat, maloljetan i gramziv, Svetlana je željela da zaradi što više novca. Na pomenutoj svadbi gosti su bacali novac na zemlju, a izbezumljena pjevačica se brže bolje saginjala i bez blama skupljala svaku paru sa poda.

Po izrazu lica sa snimka sa svadbe može se reći da je Svetlana bila po malo zabrinuta i zbunjena. Da li apoenima na novčanicama ili što je kao neko “kuče” bauljala i skupljala svoju napojnicu!

foto: youtube/printscreen

Samo mjesec dana kasnije, kada je Svetlana napunila 16. godina, imala je još jedna tezga pod šatrom. Po snimcima bi se reklo da je djelovala baš nesrećno. Vjerovatno joj se šator nije baš dopao, ali nije imala drugog izbora i drugih ponuda. Ove snimke i slike sigurno bi danas spalila od sramote, ali da se istorija ponavlja, dokaz je romska svadba na kojoj je pjevala prošlo ljeto.

Vašarska pjevaljka

Samo što je 35 godina kasnije Srpska majka odigrala drugačije. Potpisala je ugovor da nema slikanja, prilaženja gostiju, nema silaska sa bine, ni davanja bakšiša kao kada je imala 15 godina i skupljala ga po zemlji. Već je unapred ugovorila fiksnu cifru. Jedino što je i poslije toliko godina i dalje ostala pod istim krovom, pod šatrom. Izgleda da joj je to sudbina. Samo što su danas ti šatori malo moderniji, pa ne mora baš toliko da se stidi.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS