calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali

JEZIVO! SNIMAĆE KAKO IH KOMADA: Asmin objavio BRUTALNE prijetnje Sitinog muža “Rekao mi je da dođem u Sarajevo da me raskomada!”

Objavio: RHT
20/03/2024 9:40 PM

Snimaće kako ih komada

Asmin Durdžić uveliko je u ratu sa porodicom Ahmić, pa svakodnevno vidimo nov “prljav veš” iz zajedničkog života.

Snimaće kako ih komada/ Foto: HypeTV/Instagram printscreen/YT printscreen

Danas je Asmin obavijestio svoje pratioce o brutalnim prijetnjama koje je dobio kako kaže od muža Site Ahmić, sestre Aneli Ahmić.

JEZIVO!

– Sinoć je Sitin muž rekao da mi j*** mater i da dođem u Sarajevo da me raskomada! I da povedem i oca da i njega raskomada i da će snimati sve! Okeeeej. – šokirao je sve Durdžić.

Jezivo!
Foto: Instagram printscreen

Podsjetimo, nedavno se pojavio eksplicitni snimak na kojem se, prema Asminovim riječima, nalazi Sita Ahmić, Anelina rođena sestra.

– Nisam ja taj koji je dao snimak u medije. Mislim da ga je dala sama Sita. Prijatelji nisu, već sam ih kontaktirao. Video je nastao prije dvije godine u beogradskom hotelu “Hilton” i Sita tačno zna gdje se on nalazi.

Foto: HypeTV

– Ona je na snimku i ako me Sitica bude tužila, naravno da imam dokaze da je na njemu ona. Imam cijeli snimak, na kome se vidi njeno lice, ali to ću na sudu da pokažem. Naravno, ukoliko uopšte bude tužila, jer, poznajući njen novčanik, može da plati samo vožnju do sljedeće stanice. – rekao je on za HypeTv.rs

– Stanija je jedna gospođa i ja sam 100% siguran da ne misli da ću da joj se svetim, jer za to nema ni potrebe ni razloga. Ne bih želio više da komentarišem Staniju u ovom blatu između mene i Ahmićki – poručio je on.
Podsjetimo, Sita je nedavno otkrila da će Asmina tužiti zbog tvrdnji da se na pomenutom snimku nalazi ona, te da će ga strpati u zatvor na pet godina.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS