calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan

“MAJKA NAM NE SPAVA!” Prvo oglašavanje PORODICE Stanislava Krofaka: Evo kako izgleda NJEGOV BRAT: “Kad udariš na jednog, kao da si udario na vojsku” (VIDEO)

Objavio: RHT
20/03/2024 4:20 PM

“MAJKA NAM NE SPAVA!”

Ekskluzivno na Hype televiziji u emisiji “Mlin sa Memom“, autor i voditelj Sulejman Memo Haljevac ugostio je porodicu Stanislava Krofaka Pantere.

"MAJKA NAM NE SPAVA!"
Foto Hype tv/Youtube printcreen

Ekskluzivno za Hype, u prvom oglašavanju za medije, Ivan Krofak, brat Stanislava, otvorio nam je vrata doma njegovog brata.

Kako majka podnosi učešće Stanislava u rijalitiju?

Majka ne spava. Do tri četiri ujutru ona ne spava” – kaže Ivan i dodaje:

“Stanislav ima punu podršku porodice, uvijek je tako i bilo” – rekao je pa poručio bratu:

“Samo neka izdrži do kraja. Meni je on uvijek bio podrška“ – istakao je Ivan.

Podsjetimo, Stanislav je ušao u rijaliti kao bivši momak Mione Jovanović koja je uplovila u ljubavnu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša.

"MAJKA NAM NE SPAVA!"
youtube printscreen “MAJKA NAM NE SPAVA!”

Njihov odnos je naišao na dodatne svađe jer je Stanislav jasno rekao da ne želi ništa da ima sa Mionom.

Mionu i Ša ne gledam

Mionu i Ša ne gledam. Sve što vidim je u prolazu, ali dolaze od učesnika do mene neke stvari. Mionino i moje vrijeme je prošlo, nemam ja šta da tražim tu. Što se tiče njih, smiješni su, to za mene nije normalan odnos. On nema povjerenje u nju, a ona se ponaša kao da je njegova igračka. To je za mene sve završena priča, ali mi je sve smiješno” – rekao je Stanislav u rijalitiju.

Cijelu emisiju “Mlin sa Memom“, pogledajte u videu ispod teksta:

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS