calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) ŠA SAZNAO ŠTA SU MIONA I STANISLAV RADILI U HOTELU! Sve mu priznala, i to u lice, Nenad na ivici nervnog sloma! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE!

JANJUŠ BRANI ANELI: I meni je mučno mnogo toga! “Poslije svađe volimo se još više”

Objavio: RHT
19/03/2024 2:10 PM

Janjuš brani Aneli

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su se pomirili.

Foto: Youtube/Printscreen

On sada na sve načine pokušavao da opravda postupke svoje izabranice, koja se naišla na stubu srama.

Ipak poklekla

Aneli se, podsjetimo, zaklela u kćerkicu da se neće pomiriti sa Janjušem. No, ipak je poklekla i ponovo obnovila romansu sa bivšim košarkašem.

– Janjuš je stalno dolazio u sobu, pa je dolazio imovinu da podijelimo, pa uveče smo pričali i ja sam rekla što ne doneseš novac da podijelimo? Krenula je zafrkancija i šta ćeš. Zaklela sam se, bilo je u afektu, žao mi je zbog toga. Sigurno nisam ni prva ni posljednja, grizla me je savjest. Znala sam da ćemo se pomiriti, ali nisam bila sigurna da će to biti toliko brzo – rekla je Aneli.

– Ko je kriv u ovoj svađi – pitao je Milan.

– Oboje smo krivi, ne smatram da sam samo j– rekla je Aneli.

Janjuš brani Aneli

– Ništa mi nije čudno, zaklinju se svi živi. Nije dobro što se zaklela, niko ne treba da se kune. Je l’ ima neko neki problem? Šta ste vi ovdje, neki mangupi. Pogrešila je, ja sam se zakleo milion puta, svi su – šta je sad – rekao je Janjuš.

– Mučno mi je da slušam ovo, reći ću kad dobijem riječ – rekao je Ivan.

Foto: Youtube/Printscreen

– Što se ubacuješ? I meni je mučno mnogo toga… Je l’ neko divan, pa može da joj kaže ovdje nešto? Pogriješila jeste, ali svi se zaklinju u afektu. Ti nisi sjajna, ali pustiš mene, pa ih ja postavim na mjesto – rekao je Janjuš.

– U afektu sam rekla, ali sam iskoristila najgoru kletvu. Bila sam bijesna, izludila sam – rekla je Aneli.

– Rekla si da nikoga nisi voljela kao Janjuša – rekao je Milan.

– Definitivno, poslije svađe volimo se još više, nisam se povezala ni sa kim kao sa njim – rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS