calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji

BIVŠA ŽENA ŠA ULAZI U RIJALITI! Jovanovićeva i reper ZANIJEMILI OD ŠOKA, ona odmah skočila!

Objavio: RHT
14/03/2024 9:00 PM

Bivša žena Ša ulazi u rijaliti!

Aktuelna učesnica rijaliti šou-programa Miona Jovanović suočila se sa izazovnim pitanjem koje je postavio jedan od vjernih gledalaca.

Kao i uvijek, Miona je odgovorila bez dlake na jeziku, iznoseći svoje stavove hrabro i bez okolišanja, a ovog puta se dotakla Vanje Ignjatović, bivše supruga Nenada Aleksića Ša.

Očekuje se Vanjin ulazak

– Baš nam je žao što nije ušla Vanja u rijaliti da vidimo tebe na djelu, za sve je Ša u pravu – glasilo je pitanje.

Photo: Printscreen Youtube, Bivša žena Ša ulazi u rijaliti

– Neka uđe, dobrodošla je. Kada bi bila bezobrazna, ja bih raspravila sa njom, ali njeno prisustvno ne – rekla je Miona.

– Ja sam rekao dobrodošao, ali ja njoj kažem da nema odnos prema tebi (Stanislav). Miona apsolutno nije iskrena, nije transparentna da pokazuje ljubomoru, ali je ljubomorna kao i ja. Ona to naglasi, samo se okrene i da do znanja, ja izludim i odem na cigaru – govorio je reper, pa dodao:

 Ja bih volio da mogu tako kao ona. Svi isto razmišljaju kada su u ljubavnom odnosu, jednako su svi ljubomorni, ali sam ja najtransparentniji. Mioni ne bi bilo prijatno kada bi ušla Vanja, smetalo bi joj da ja đuskam ispred nje, to je moje mišljenje, poznavajući Mionu – rekao je Ša.

– Dobro, misli, okej – rekla je Miona bijesno.

– Nije “misli”, ljubomorna si kao i ja. Ja sam tvrdio da sam savršen u ovom odnosu, a pošto mnogi ovdje govore da prijatelji nisu prema meni iskreni, meni prijatelji skreću pažnju na moje greške i na ono što ja radim. Vrtio sam u glavi i skapirao sam da u mnogim stvarima griješim – rekao je Ša.

 Kako misliš da bi se Miona ponašala da je Vanja tu – pitala je voditeljka Miljanu Kulić.

– Opušteno, jer zna koliko je voliš. Bili bi kompleksi i ženska sujeta, jer je Vanja prelijepa žena, lijepa je kao lutka – rekla je Kulićeva.

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS