calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!”

ANELI NASRNULA NA MAJU! Janjuš na ivici nerava, nastao potpuni HAOS U RIJALITIJU!

Objavio: RHT
11/03/2024 7:50 PM

Aneli nasrnula na Maju!

Učesnica rijalitija Maja Marinković i njena cimerka Aneli Ahmić nastavile su da prepucavaju suptilno kod kuhinje i pušione, a sad je Janjuševa djevojka uzvratila udarac.

Naime, Aneli je Maji rekla da treba da se sjeti kako su je u rijalitiju zvali, pa da zbog toga ona nema pravo nikome da priča kako treba da živi i kako da se ponaša.

Foto: Printscreen Instagram/Printscreen Youtube/Ilustracija Hypetv, Aneli nasrnula na Maju!

– Majo, trebalo je da se sjetiš šta si radila prije nego što sam ja ušla u rijaliti. Svi znaju kako su te ljudi zvali, znaju kako si se ponašala i koliko si ih promijenila, tako da je bolje da ćutiš. Neću biti koliko gadna da kažem sa čime su te poredili, neću da se spuštam na tvoj nivo, ali evo, kamere su zabilježile šta sam imala da kažem, pa nek ti to bude podsjetnik – rekla je Aneli, a Maja se nadovezala:

– Nema potrebe da ti mene na bilo šta da podsjećaš! Ja sam Maja Marinković, drago mi je! Znam na šta aludiraš, ali neće me to isprovocirati. Nikad za sebe nisam rekla da sam svetica, ali narod vidi šta si ti! Vidi se tvoje pravo lice, tako da nema potrebe da se nastavljamo. Samo produži i biće sve u redu.

Nakon rasprave ubacio se i Marko Janjušević Janjuš, koji je vidio šta se desilo, pa je Aneli jasno stavio do znanja da je najbolje da iskulira Maju.

– Jel morate tako da se ponašate kad god se sretnete? Budi mirna i nemoj da je diraš! Nemoj mi prilaziti poslije svađa sa njom, ne mogu to da trpim. Dođeš pa se žališ, onda me to samo opterećuje. Ne zanimaju me tračevi niti vaše svađe – rekao je bivši košarkaš.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS