calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO)

STRAVIČNA ISTINA O ANELI AHMIĆ! Gledaoci zgroženi, kamere snimile najveću bruku do sada!

Objavio: RHT
11/03/2024 6:10 PM

Stravična istina o Aneli Ahmić!

Veza između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša privlači pažnju javnosti iz dana u dan. Njihov odnos je obilježen čestim raskidima i pomirenjima, ali par kao da odolijeva svim izazovima unutar Bijela kuće.

Photo: Printscreen Youtube

Međutim, interesovanje publike je posebno izazvano ponašanjem prema psu Vesni, zbog čega su izloženi oštrim kritikama.

Aneli je došla pod udar zbog snimaka na kojima se vidi kako nepravedno tretira psa, dok je Marko javno reagovao prijeteći svima koji kritikuju njihov odnos prema životinji. Ovo je dovelo do toga da svaki njihov potez bude pažljivo praćen i kritikovan, a Aneli je posebno bila meta zbog nehigijene.

Photo: Printscreen Youtube, Stravična istina o Aneli Ahmić!

Posljednji snimak na društvenim mrežama prikazuje Aneli kako neprimjereno provjerava svoju higijenu. Odnosno provjerava da li se osjeća ispod pazuha, što je izazvalo negativne reakcije publike. Ovakvo ponašanje nije prvi put da je dovedeno u pitanje. Ali je izazvalo najveću reakciju do sada. Komentari na snimku su bili veoma negativni, što je dodatno pogoršalo situaciju.

Posljednji snimak koji je osvanuo na jednoj grupi na društvenoj mreži Instagram pokazuje kako Aneli degutantno provjerava da li je vrijeme za tuširanje, gurajući ruku ispod pazuha i suptilno mirišući shvata da može ove večeri da preskoči tuš – kabinu. 

– “Oprala kosu, sad neka joj neko kaže da mora i da se istušira”, “Nije se ni okupala”, “Oboje se njuškaju i provjeravaju”, “Dva smrada se našla, fuj…” – glasili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

Vjenčanje Aneli i Janjuš

Podsjećanja radi, Marko Janušević Janjuš je iznio želju da napravi svadbu sa Aneli nakon razvoda sa Enom.

– Ja sam se zaljubio više puta u životu, a samo dva puta sam volio. Prvi put je to bila žena koju sam oženio. U njoj sam vidio ono što u drugima nikad nisam. Znao sam da će biti dobra majka i dan danas je dobra majka – rekao je Janjuš, pa dodao:

– Drugi put u životu je upravo ova veza sad, sa Aneli. Zaljubio sam se u nju i to je tako… Tako se osjećam! Nadam se da će trajati, jer ja sam neko ko na ljubav gleda isključivo kroz krunisanje brakom. Ja sam sada u jednoj specifičnoj životnoj situaciji i ne mogu baš o tome da razmišljam, ali što da ne… Volio bih da se to desi.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS