calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!”

“HTJELA SI DA PREVARIŠ SVE, ali si glupa kao noć!” Maja dokusurila Aneli, pa podržala Asmina “Sve si slagala!”

Objavio: RHT
10/03/2024 9:00 PM

Maja dokusurila Aneli

Aneli Ahmić i Maja Marinković ušle su u sukob. Još jedan u nizu, a netrpeljivost između njih dvije je iz dana u dan sve veća.

Foto: HypeTV/YT printscreen

Naime, Maja je potpuno ponizila Aneli kada joj je poklonila vibrator.

Maja dokusurila Aneli

Pošto si sve slagala, da tvoj bivši koristi, evo za tebe i tvog dečka! – rekla joj je Maja, pa dodala:

Ako si mislila da ćeš prevariti cijelu naciju, nisi uspjela jer si glupa kao noć. Jeste da si k*rvinski namazana, ali si glupa!

Snimak je počeo da se širi društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali:

Foto:YT printscreen

“Bravo, Majo!”, “Majo svaka ti čast!”, “Pazi što je brže bolje dohvatila vibrator!”

Podsjetimo, Sita Ahmić je tokom razgovora rekla Aneli kako je Asmin pustio svoj intimni snimak na kom se vide dva kadra.
Kako je Sita navela, Asmin je u prvom kadru sa ženskom osobom, dok se na drugom vide dlakava leđa, te je aludirala da je u pitanju muškarac.

Sita je tada sestru zamolila da javno otkrije svoje sumnje koje je gajila tokom odnosa sa Durdžićem.

– Mene je mnogo sramota da pričam o ovome, ali on je mene tjerao na razne stvari – počela je Aneli.

– Marko, on je mene tjerao da mu stavljam prste dole – kroz tihi vrisak rekla je Ahmićeva.

– Koliko mi je samo neprijatno, tjerao me je da ga zadovoljavam i vibratorom. – nastavlja je da šokira Aneli.

– Stalno sam sumnjala jer sam ga uhvatila kako se dopisuje sa muškarcem. To je neki advokat koji je gej, zajedno su gledali filmove za odrasle – bila je otvorena Ahmićeva.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS