calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO)

MILJANA I IVAN U ŽESTOKOM OKRŠAJU! Polivanje, tuča i psovke u rijalitiju, obezbjeđenje hitno uletilo!

Objavio: RHT
08/03/2024 11:40 PM

Miljana i Ivan u žestokom okršaju!

Kontroverzni zadrugari Miljana Kulić i otac njenog djeteta, Ivan Marinković po ko zna koji put su se posvađali na krv i nož, zbog čega je moralo da dođe obezbjeđenje da ih razdvaja.

Najprije je Miljana polila vodom Marinkovića, a on je ishitreno krenuo ka spavaćoj sobi, kako bi joj uništio sve stvari. Srećom, obezbjeđenje je uspješno odradilo svoj posao, pa situacija nije dodatna izmakla kontroli.

Photo: Printscreen Youtube, Miljana i Ivan u žestok okršaju!

Kako su napustili spavaću sobu, krenuli su sa uvredama.

– Go**ima te polivam! Vrijeđaš ovdje majke – drala se Miljana.

– Tinu ninu, ideš u Toponicu – provocirao je Ivan.

– Pokondirene tikve, upi**o si se – rekao je Anđelo.

Photo: Youtube printscreen, Miljana i Ivan u žestok okršaju!

Inače, Miljana je prije polivanja vodom, nasrnula na bivšeg – nakon kraće rasprave za crnim stolom.

– Nemoj, Miljana, ne – molila je voditeljka, ali Kulićeva nije za to marila.

– Ova žena je bolesna, bježi bolesnice – vikao je Marinković, dok je Miljana nasrtala na njega da mu lupa šamare.

– Nemoj ti meni da se unosiš u facu – odbrusila mu je ona, ali je Ivan bio uporan, te je nastavio da je čika:

 Gdje su lekići, bolesnice?!

Inače, Marinković nije poštedio ni Miljaninu majku Mariju, pa dok ju je vrijeđao na konto njenog promiskuiteta, pominjao je da je kćerka ista kao majka, te da obje vole onu stvar.

Inače, produkcija rijalitija je za večeras najavila vanredno ubacivanje, a mnogi misle da će se useliti upravo Marija. Ostaje da ispratimo kako će reagovati na Ivanove riječi ako uđe u Bijelu kuću.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS