calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

MIONIN BIVŠI VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Spreman je napraviti haos i diskvalifikovati Ša!

Objavio: RHT
08/03/2024 4:10 PM

Mionin bivši večeras ulazi u rijaliti!

Odnos Mione JovanovićNenad Aleksić Ša sve je turbulentniji, a njihove svađe gotovo su svakodnevne.

Foto: ATAImages/Printscreen Youtube/Printscreen Instagram/Ilusracija Hypetv

Reper tvrdi da je Stanislav Krofak, bivši dečko rijaliti učesnice, glavni krivac za sukobe njega i Mione.

Sada su se na društvenim mrežama pojavile špekulacije da će Stanislav večeras ući u “Elitu”.

Kako se navodi na jednoj Instagram stranici, zbog toga što se često spominje u “Beloj kući” produkcija je navodno odlučila da pozove Stanislava da postane dio rijaliti programa.

Mionin bivši večeras ulazi u rijaliti / Foto: Ata images, Hype ilustracija

Krofak je danas objavio fotografiju iz frizerskog salona, a prema pisanjima na društvenim mrežama, pripremao se za ulazak u “Elitu”.

– Sprema se za večeras, ide tobogan, drži se Ša – stajalo je u opisu fotografije koju su objavili fanovi rijalitija.

Foto: Printscreen Instagram

Podsjetimo, Stanislav je otkrio da je uvjeren da bi reper napustio “Belu kuću” kada bi se njih dvojica suočili.

– Da uđem na pet dana tamo da vidimo kako bi pričao Ša sa mnom! Za tri dana bi pobjegao! Nikad ne bih ušao za džabe u rijaliti, ne znam, vidjećemo… Njoj bi sigurno bio šok da me vidi – rekao je on.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS