calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put”

ANELI VAN SEBE! Želi da napusti rijaliti i da se obračuna sa Asminom!

Objavio: RHT
04/03/2024 2:39 PM

ANELI VAN SEBE!

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić, sinoć je imala žestok poziv sa sestrom, Sitom. Sestra Sita joj je odmah otkrila skandalozne detalje koje Asmin plasira napolju.

ANELI VAN SEBE

ANELI VAN SEBE Photo: Printscreen

-Aneli je o svemu razgovarala sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je pokušao da je utješi.

-Ne znam šta se sada dešava napolju. Da mogu odmah bih izašla i ne bih se više ovdje vraćala. Ko zna šta mi se dešava sa djetetom, možda Sita dosta toga krije da me ovde ne bi sekirala. Moram sve da znam, hoću da izađem napolje kako znam. Asmin je sigurno mojima napravio pakao, ali ja mu nisam Sita. Ja neću da mu šutim. Ne bi bilo loše da on dođe ovdje, ili da ja izađem jer ne mogu ovako da sam u neizvjesnosti. Mada sama sam za sve kriva, nikog drugog neću da diram – rekla je Aneli, a Janjuš se nadovezao:

Foto: Printscreen

– Aneli, ne možeš tako naglo da donosiš zaključke. Ko zna zašto se sve ovo dešava. Nisu tvoji napolju glupi, znaju bez tebe da zaštite dijete. Vidi na mom primjeru. Imam i ja malo dijete, pa svi brinu o njemu. Ja sam ušao ovdje da zaradim novac, a neki misle da pravim majmuna od sebe. Meni treba samo mir, ja sam godinama ovdje i neću da mi iko više skače po živcima.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS