calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno!

ANĐELA UHVATILA MAJKU U PREVARI?! Bojana otkrila TAJNE porodice Šparavalo!

Objavio: RHT
29/02/2024 11:59 PM

ANĐELA UHVATILA MAJKU U PREVARI?

Učesnica rijalitija, Bojana Pavlović otkrila je tajnu svoje djevojke Anđele Šparavalo.

Ona je rekla kako su njenu majku uhvatili sa drugim muškarcem!

ANĐELA UHVATILA MAJKU U PREVARI?

ANĐELA UHVATILA MAJKU U PREVARI? Photo: Youtube Printscreen

Naime, Bojana je pred svima iznijela šokantne činjenice, pa su svi nijemo slušali šta se dešavalo.

– Mnogi govore da Anđela nema empatiju prema roditeljima, a ona jeste na neki način vezana za njih, ali se oni nisu adekvatno brinuli o njoj. Ona se više brinula o bratu nego oni. Pričala mi je da je njena majka novcem kupovala ljubav.

-Da je lagala da je imala idiličan odnos sa roditeljima kako se istina ne bi otkrila. Anđela se plaši istine, ne želi da se priča o tome šta je ona sve doživljavala. Ona meni govori da želi da otkrije sve. Rekla mi je da je uhvatila kako se dopisuje s drugim muškarcem – rekla je Bojana, pa je objasnila kako se ponašao njen otac:

Photo: Youtube Printscreen

– Anđela mi je objašnjavala kako je otac degradirao, kako se ponašao prema njoj kao da je manje vrijedna. To sve može jako da zaboli. Mislim da ljudi ni nemaju pojma koliko takve stvari mogu da ostave ožiljke.

Ubrzo se uključila u razgovor i Anđela, koja je sve potvrdila.

– On je meni govorio da je sve katastrofa, da ja ne mogu ništa. Bratu je mnogo teško, jako je asocijalan. Igra igrice po cijeli dan, drugari iz škole ga muče. Neke stvari oni ne znaju. Jako mi je teško da pričam sve ovo, mnogo mi je teško. Nekako je sve jedna teška priča, ne znam više šta da mislim ni sama – rekla je učesnica Elite. 

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS