calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza

MARIJI KULIĆ SE POGORŠALO ZDRAVLJE! Moram na operaciju!

Objavio: RHT
28/02/2024 11:50 PM

Mariji Kulić ugroženo zdravlje

Tokom noći za nama u Eliti je došlo do eskalacije sukoba između Borislava Terzića Terze i Milice Veličković sa Miljanom Kulić.

Tada je došlo do najgnusnijih uvreda, a nakon čega su njih dvoje proveli noć u zatvoru.

Marija Kulić dala je sud o sukobu svoje kćerke, prilikom čega je otkrila da je zbog nagomilanog stresa zbog novonastale situacije došlo do pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

Mariji Kulić ugroženo zdravlje

Mariji Kulić ugroženo zdravlje foto: youtube/printscreen

Marija je bez pardona dala sud o uvredama koje su njenoj nasljednici uputili Terza i Milica.

-Ja one gadosti nisam čula, pa čak ni na ulici. Još gore bih vratila Milici da sam na Miljaninom mjestu, jer je uvrijedila jedno maloljetno dijete. Urnisala bih je, riječima, naravno, ali bih bila rigoroznija, kako prema Milici, tako i prema onom njenom Tarzanu.

– Neka sudi Bog i neka vraća po zasluzi, ja to mogu samo da kažem. Poludjeli su jer se Miljana vratila. Skraćeni Bebica ne može da podnese, kao ni njegova Takita(Teodora) da se vratila, pa sad moraju da se udruže sa Milicom i Terzom, kako bi pokušali Miljanu da spuste.

-Miljana je ipak jak igrač, pa ciljaju gdje je najslabija, a to je dijete. Ko može da ostane imun na vreijđanje djeteta? To je stoka! Ne može da šuti, ali ono što smo Siniša i ja rekli njoj je da nikad ne vrijeđa nikog prva. Ona prvog nikog nije uvrijedila. Ne aludira roditelje i djecu, ona takvim uvredama vraća samo ukoliko njoj neko uvrijedi ono najsvetije – istakla je Kulićeva.

Foto: Printscreen youtube

Stres doveo do pogoršanja

Marija je otvorila dušu, te je priznala da je njeno zdravstveno stanje narušeno zbog nagomilanog stresa i onoga što su pojedinci izgovarali njenoj nasljednici.

-Imam problem zdravstveni. Treći put mi se dešava isto. Ovo je sad neka upala, koja se desila zbog pada imuniteta. Moj dio tijela koji je operisan nije imun na količinu stresa koju sam doživjela. Hronično sam umorna, ne mogu da ne gledam, jer je stalno provociraju. Imam cistu, benignu, hvala Bogu da nije ništa maligno. Sad uzimam terapiju, a kad se zamiri, moram na operaciju – zaključila je Marija.

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS