calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima! RASTURIO SI ME! Maja Marinković otvorila dušu i priznala šta se desilo nakon rijalitija Vikend horoskop: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju MATORA IMA NOVU DJEVOJKU?! Uhvaćene na djelu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO) “P*DNUO BIH MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pjevači su ostali bez kore hljeba zbog njega!” Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO)

Ovo je pet horoskopskih znakova kojima sezona Ribe donosi ogromnu sreću u ljubavi

Objavio: RHT
25/02/2024 8:59 PM

Ovo je pet horoskopskih znakova

Počela je sezona romantičnih i intuitivnih Riba koja će za pet horoskopskih znakova donijeti sreću u ljubavi.

Ovo je pet horoskopskih znakova

Ovo je pet horoskopskih znakova / Foto: Facebook

Sezona Riba započela je 19. februara 2024. godine, a ovo razdoblje sa sobom donosi pregršt motivirajuće i romantične energije.

Bik

Bikovi su motivirani kompletnim doživljajem ljubavi jer ih na jednak način privlači i fizička i emotivna bliskost. Oni traže partnera s kojim će zajedno duboko doživljavati svijet oko njih, a tokom ove sezone očekuje ih zanimljivo romantično iskustvo. Posebno je dobra vijest za Bikove koji su ranije započeli odnos jer će se upravo tokom ove sezone taj isti odnos razviti u ozbiljnom smjeru kakav su priželjkivali, prenosi “Sensa.hr”.

Rak

Rakovi su horoskopski znak koji mir pronalazi u bliskim odnosima s porodicom i prijateljima. Oni vole provoditi vrijeme uz uski krug najbližih, a tokom ove sezone ljubav će cvjetati u njihovom životu. Slobodni Rakovi konačno bi mogli upoznati nekog vrijednog pažnje i otvoriti srce kako već dugo nisu. Držati osobne granice čvrstima jako je važno, ali moraju pronaći način za sigurno i potpuno emocionalno povezivanje.

Lav

Lavovi su glasni, ponosni i jednostavno vole biti voljeni. Ljubavni odnosi za njih su itekako važni jer ne vole samoću. Ovo će biti plodno vrijeme za pronalazak ljubavnika koji će konačno odgovarati kriterijima kojima teže u ljubavi. Potrebno je ne pristajati na manje od onoga što traže – snižavanje kriterija nikada nije dobar korak za blagostanje u ljubavi.

Vodolija

Vodolije su vjerni i odani, a u partneru uvijek traže intelektualnu kompatibilnost. Potrebno im je pronaći partnera s kojim će moći voditi ravnopravan dijalog o različitim temama, a uskoro bi u njihov život mogla ući osoba sličnih afiniteta. Upoznat će nekog zanimljivog na neobičan način, što će unijeti dozu misterije u ovu vezu. Jačanje ljubavi osjetit će i Vodolije u dugim ljubavnim vezama – ova sezona prema njima je itekako blagonaklona.

Ribe

Ribe su jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, a poznate su po tome što vjeruju u ljubav do kraja života. One su osjetljive i brižne, a kada pronađu pravu osobu za sebe, učinit će sve da njihova veza uspije. Od partnera očekuju privrženost i pažnju, a njihov unutrašnji glas vodi ih do najsigurnijih odluka u ljubavi. Tokom ove sezone potreba za ljubavi bit će naglašenija nego ikada prije, a moguće je kako će doći do velikih promjena – slobodne Ribe mogle bi upoznati osobu svoga života, a one u vezama konačno će odlučiti u kojem će se smjeru nastaviti taj odnos.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS