calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima! RASTURIO SI ME! Maja Marinković otvorila dušu i priznala šta se desilo nakon rijalitija Vikend horoskop: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju MATORA IMA NOVU DJEVOJKU?! Uhvaćene na djelu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO) “P*DNUO BIH MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pjevači su ostali bez kore hljeba zbog njega!” Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO)

Detalji svirepog ubistva: Nasmrt izboden mladi fudbaler

Objavio: RHT
24/02/2024 10:20 PM

Detalji svirepog ubistva

Dvadesetdvogodišnji mladić koji je ubijen nožem na Mažuranićevom šetalištu u Splitu, bio je mladi fudbaler jednog kluba u blizini Splita, javljaju hrvatski mediji.

Ubistvo se dogodilo sinoć oko 1.00 čas, a dva lica su uhapšena.

Detalji svirepog ubistva/ Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Portparol Policijske uprave splitsko-dalmatinske Željka Radošević rekla je da su dvije osobe uhapšene nakon što je policija započela potragu za počiniocem.

Ona je navela da će više detalja biti poznato nakon kriminalističke obrade.

Policija je ranije saopštila da je mladić podlegao povredama u splitskoj bolnici nakon što je uboden u grudi.

Prema pisanju medija, policija je privela trojicu braće, od kojih je jedan nakon naguravanja otišao po nož u stan i zadao više rana mladiću.

Hrvatski mediji javljaju da je ubijeni mladić bio fudbaler jednog kluba u blizini Splita.

Podsjetimo, kod Banjaluke se gubi trag tinejdžeru iz Rusije. Artem Aleksejevič Popov (18) nestao je 12. februara kada je otišao u BiH. Kako njegova majka kaže, Artem je posljednji put viđen na autobuskoj stanici u Banjaluci, a od tada mu se gubi svaki trag.

Artem je iz Rusije prvo stigao za Novi Sad, a onda je prema informacijama koje je porodica dobila od policije 10. februara 2024. godine prešao granični prelaz Rača i ušao u Bosnu i Hercegovinu. Kako navodi njegova majka, poslednji put viđen je u Banjaluci.

“Moj sin poznat je i kao Vlajko. Posljednji put viđen je na autobuskoj stanici u Banjaluci i od tada mu se gubi svaki trag. Pasoš nije registrovan od 10. februara, što znači da se najvjerovatnije i dalje nalazi u BiH. Nepoznato je gdje je otišao, možda u Sarajevo ili Mrkonjić Grad. Tečno govori ruski i srpski jezik”, pojašnjava ona za portal Telegraf.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS