calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

MARINKOVIĆ ZARAZILA MUŠKARCE HERPESOM? Aneli iznijela šokantne optužbe na njen račun, nastao HAOS

Objavio: RHT
23/02/2024 10:00 PM

MARINKOVIĆ ZARAZILE MUŠKARCE HERPESOM?

U današnjoj emisiji emitovan je klip na kom Maja Marinković priča za vrijeme žurke da je Aneli Ahmić kopira i da je počela da se oblači isto kao ona.

Voditelj je odmah dao riječ Aneli kako bi odgovorila na sve što je čula u snimku, a vrlo brzo nakon toga nastala je ozbiljna svađa u koju se umiješao i Marko Janjušević Janjuš. 

Foto: Printscreen Youtube/Maja Marinković zarazila muškarce

Aneli Ahmić o Maji Marinković:

– Ja i ona nemamo ni pretežno isti stil, ona se oblači meni užasno, prenakićeno, ona uopšte nema moj stil. Moje stvari su prave stvari, a njene su preko Instagrama. Ovo je jedna bolesnica koja izmišlja stvari, ja i ona nigdje veze u oblačenju – rekla je Aneli.

– Ona se toliko nagojila, takva je krmača masna, puna celulita. Neću da komentarišem njen stil jer njen stil ne postoji. Slađa i ja imamo istu bundu, Gačić je prokomentarisao da li je Maja uzela bundu od Aneli. Ona je tu noć vidjela je Jovana – govorila je Maja.

– Na granici sam da ga pustim da te iz*ebe – poručila je Aneli.

Foto: Printscreen Youtube

Prepirka Janjuša i Maje

– Maja je ličila prije operacije ni na šta, pu*ila je gazdama ispod stola u Gradskoj kafani, ona služi napolju samo da je istresu, čekaj Duško te je*ao – rekao je Janjuš.

– Sram te bilo Janjuše da tako pričaš. Ja sam čovjeka vidjela dva puta u prolazu, čovjek je bio tu u prostoriji sa drugarom – dodala je Maja.

– Car je dobio herpes i pola Beograda – rekao je Janjuš.

– Ti si rošavo govedo, sa krivim prstima – nastavila je Marinkovićeva. 

Podsjetimo,

Groznica koja trese Balkan je por*o snimak Asmina Durdžića. On je rekao da je na snimku sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić. Sita mu je uzvratila, te se oglasila i rekla da joj je žao s kim njena sestra ima dijete. Asmin je Danas također objavio stori na svom profilu na kojem optužuje Situ Ahmić da je zapalila automobil Takiju Marinkoviću, ocu Maje Marinković.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS