calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Miljan Vračević o posljedicama rijalitija: “Matora se nikad neće oporavit, a Sha očekuju teški problemi!” Darko Lazić se razvodi, Tea Tairović rađa sina, Marija Šerifović čeka drugo dijete! Borac nakon velikog preokreta srušio Široki Brijeg OTKRIVAMO KO JE KOME BACAO MAGIJU U RIJALITIJU? Ona je otvorila PANDORINU KUTIJU! Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO)

DALILA JE NULA! Ekskluzivno! Kristijan Golubović URNISAO Dragojevićku! (VIDEO)

Objavio: RHT
23/02/2024 8:20 PM

Dalila je nula!

Kristijan Golubović definitivno je jedna od najintrigantnijih ličnosti na čitavom Balkanu.

On je bivši kriminalac koji je stekao reputaciju još davnih 90ih godina prošlog vijeka.

Dalila je nula!
Foto: Hypetv

Vremenom se okušao i kao rijaliti učesnik, voditelj, te stekao veliku popularnost.

Golubović je poznat kao žestok momak sa beogradskog asfalta, kojem ne predstavlja problem da otkrije svoje mišljenje na razne teme.

Vrijedna ekipa HYPE televizije srela se sa Kristijanom u jednom prijestoničkom kafiću, kako bi snimili ekskluzivni intervju.

Foto: Hypetv

On je nedavno postao otac po četvrti put, a priznao nam je da mnogo pomaže svojoj ženi Kristini oko bebe.

Pokušava da nadoknadi ono što je propustio u odrastanju svoje dvoje najstarije djece.

Morali smo da se dotaknemo i ličnosti iz svijeta rijalitija, a Kristijan nije imao dlake na jeziku ni na ovu temu.

Foto: Hypetv

Dotakli smo se Dalile Dragojević, kojoj trenutno „prijeti“ robija zbog kršenja zakona.

Kristijan smatra da Dalila ima ogromnu moć manipulacije, te da umije da prikaže i svoj najgori postupak kao nešto pozitivno.

Iskritikovao je njeno dosadašnje ponašanje u rijalitiju. On ne može da povjeruje da ona i dalje ima fanove koji je „giftaju“, nakon svega što je uradila.

Foto: Hypetv

Izjavio je i: „Dalila je nula kao žena“, zbog svog „taloga koji je isplivao iz nje“ u dosadašnjem ponašanju.

Spomenuli smo i mnoge druge rijaliti ličnosti, a Kristijan je bio nemilosrdan prema svima, zato ne propustite da pogledate ovaj intervju.

Premijeru ekskluzivnog intervjua pogledajte ispod.

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS