calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

ANĐELO NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Produkcija pušta njegov INTIMNI SNIMAK, Anita šokirala reakcijom

Objavio: RHT
20/02/2024 5:20 PM

Anđelo ne može da dođe sebi!

Učesnici rijalitija Anita Stanojlović i Anđelo Ranković imali su intimne odnose u kabini toaleti.

Kao i mnogi drugi cimeri prije njih, ali sada su u strahu zbog svega, tačnije Anđelo.

Naime, na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici koja se bavi dešavanjima u rijalitiju, čuje se razgovor Rankovića i njegove djevojke Anite.

Foto:Printscreen/ Anđelo ne može da dođe sebi

Oni razmišljaju da li su ih kamere snimile tokom intimnog odnosa ili ipak ne.

I dok je Anđelo šetao po sobi, Anita je mirno ležala i nije se pretjerano potresla zbog svega.

Nije poznato šta se dešavalo tačno u kabini budući da nisu otkrili javno. Po komentarima se može pročitati da je bila žestoka akcija čim je Anđelo u strahu.

Podsjetimo, Anita i Anđelo su pod budnim okom javnosti i fanova rijalitija nakon što je ona prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru u rijalitiju.

Matora je podnijela prije toga papire za razvod braka, budući da je takođe otkriveno i da se Stanojlovićeva dopisivala sa drugom djevojkom na dan njihovog vjenčanja u Crnoj Gori.

Inače, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, nedavno su se mazili  na krevetu u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmejali cimere pričom o djeci.

Oni su rekli da bi im nasljednici bili pametni na Anitu, a lepi na manekena, sa čime su se mnogi složili.

– Naša djeca bi bila lijepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lijepa djeca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lijepa i pametna na mene – pričala je Anita, dok se Anđelo smejao. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS