calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos” Zašto nas češće boli glava kad je vrućina? “UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce TRAGEDIJA Bivši fudbaler i trener FK Sarajevo Dženan Uščuplić poginuo od udara groma Miljana i Ivan SVE BLIŽI: Poslije avanture sa Željkom – PONOVO SU ZAJEDNO, evo šta ih je odalo (FOTO) ŠOK U EVROPSKOJ UNIJI! Još jedna zemlja članica EU ZABRANILA LGBTQ+ propagandu u školama! Za zakon glasali i LIBERALNI POSLANICI! Haos u Jablanici: Velike gužve zbog teške saobraćajne nesreće NAKON VIJESTI O TRUDNOĆI OGLASILA SE MAJA NA INSTAGRAMU: Svi gledaju u OVAJ DETALJ na njenom stomaku ANITA SE UTEGLA U TERETANI: Sve joj se ocrtava! GORE DRUŠTVENE MREŽE (FOTO) Meteorolozi objavili dugoročnu prognozu: Stižu nam vrućine – EVO DOKAD ĆE TRAJATI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Imam super moć, zato imam sve što poželim (VIDEO) Ovi slavni parovi imali su društvo u krevetu: Demi Mur se pokajala, a jednom glumcu supruga je dovela tri žene

Postaješ kao Asmin! Aneli uporedila košarkaša sa bivšim, nastao novi haos

Objavio: RHT
18/02/2024 10:45 PM

Postajes kao Asmin

Par se od juče sve više svađa…

Janjuš i Aneli
Printscreen/postajes kao Asmin

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš od juče se svako malo svađaju. Prvo je nastao haos oko upaljača, a potom je Aneli napala košarkaša zbog svog bivšeg partnera. E tek tada nastao je karambol.

– Nemoj da me podsjećaš na Asmina, ni na bilo kod drugog momka kog sam imala napolju. Nemam namjeru da se nerviram, lijepo mi je i konačno se dobro slažemo. Imamo i ti i ja teške periode, ali nemam namjeru da se sjećam toga šta je bilo. Ako već planiramo neku zajedničku budućnost, hajde da sve što je bilo ostavimo iza sebe. Ludaka imam napolju, nisu mi potrebni i ovdje, da izgledaju kao moji bivši – rekla je Aneli.

– Šta ti je bre, ženo? Našalim se sa nekim ljudima i ti odmah počneš da praviš karambol. Nema potrebe za dramom, samo sam se šalio – pravdao se Janjušević.

Podsjetimo:

Jučer je došlo do haosa u rehabilitaciji, gdje borave sa psom Vesnom. Razlog Janjuševog urlanja je jer je Aneli navodno uzela njegov upaljač.

JANJUŠ PLAKAO ZBOG ANELI

Aneli je otkrila da ju je navodno suprug, Asmin Durdžić tukao, zokom sahrane njenog oca. Janjušević nije mogao da obuzda emocije, već jer krenuo da lomi po kući. Potom je i zaplakao.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS