calendar

Utorak 9. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pjevačica HITNO prekinula sve, u publici nastao OPŠTI HAOS zbog nje! (VIDEO) AKO BUDE IZABRALA NJEGA, OTKAČIĆEMO MI NJU! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj rijalitija! Španija srušila Francusku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge, na cijene gotovo niko Nekadašnja učesnica rijalitija iz Dubaija prenijela kokain vrijedan 63 miliona eura, “pala” na aerodromu Borac igra dvomeč od 1,7 miliona eura: Ovo je novac koji su osigurali Sarajevo, Velež i Zrinjski JELENA NASRNULA NA IVANA! Nakon skandala o prevari, obezbjeđenje munjevito uletjelo, haos epskih razmjera! MILICA MILŠA SE PREPOLOVILA! Glumica znatno smršala, pa objavila fotku u bikiniju, a komentari pohvale samo pljušte! (FOTO) Jednom miss, uvijek miss: Ana Mirjana Račanović i danas plijeni ljepotom Pokazao kako se Balkanci ponašaju u all inclusive hotelima, pa nasmijao internet: Sve smo mi to platili IZGUBILA SAM ŠEST GODINA SA NEKIM KO NIJE ŽELIO DJECU! Jelena Marinković šokirala prizanjem: Sada je sve gotovo! Bugarske pjevačice objavile pjesmu pod nazivom “Lepa Brena”, slušatelji poručili: Blago gluhima Grčka šokira cijenama: Korištenje peškira za plažu košta 150 eura ATRAKCIJA NA MEDITERANU: Đina Džinović kao morska nimfa! PROCURIO PRIVATNI SNIMAK JOVANE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Opustili se u bazenu, scene izazvale opšti haos! (VIDEO) EKSKLUZIVNO! VRELO IZADNJE ZORANE SIKTER! Pjevačica se skinula i pokazala hot tijelo!

“NE DAJ BOŽE NIKOME, ŠTA ME SNAĐE” Janjuš van sebe, u suzama se povjerio Terzi čega se najviše plaši

Objavio: RHT
14/02/2024 6:00 PM

Kako vrijeme prolazi Marko Janjušević Janjuš sve teže podnosi tragičnu smrt rođenog brata Mihajla

Dok svi slave Dan zaljubljenih i raduju se poklonima koji su im stigli od fanova, Marko Janjušević Janjuš osamio se u dvorištu sa Borom Terzićem.

Naime, Janjuš se povjerio Terzi da mu, kako dani prolaze, sve teže pada tragična smrt rođenog brata Mihajla.

– Ne daj Bože nikome, ne daj Bože – započeo je Janjuš, pa nastavio:

– Sve mi prisjedne – dodao je, a Bora je kratko dodao:

– Au, šta je život, ku*čina…

Sve mi prisjedne, ne znam je l’ to normalno – nastavio je Janjuš da se jada cimeru.

 -Ma kako nije normalno, sačuvaj majku i oca i drugog brata. Neka vide da si nasmijan i sretan, potrudi se zbog njih – pokušao je Terza da bar malo umiri Janjuševića, ali bez mnogo uspjeha.

– Traže oni to od mene, ali ja to ne mogu, ne mogu na silu. Džaba da mi milijarda leti s neba, mogu na sekundu biti sretan… Ali sve je to jako kratko… Meni je sto slika u glavi…

Dobro ljudi ostanu normalni poslije takvih stvari – kratko je ubacio Bora Terza.

Nije čovjek još ni svjestan, ja kad ti kažem, pojma ja nemam još ni šta me je snašlo – ispovjedao se Janjuš na ivici suza, pa je otvorio dušu:

Nikad mi teže u životu nije bilo, prije ovoga sam mogao sve da izdržim… Užas, ja ne mogu da vjerujem šta me snađe… Plašim se da ću prebaciti, napraviću još veće s*anje, nisam uopšte dobro. Nemam predstavu koliko će ovo da traje – požalio se Janjuš Bori Terzi koji je dao sve od sebe da utješi cimera.

Podsetimo, najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša izvršio je samoubistvo prije mjesec i po dana. Od tog dana za Janjuša više ništa nije isto i kako kaže ne postoji utjeha koja bi ga učinila sretnim.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/ Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS