calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otac i sin spasili 10 ljudi iz poplava, a onda je bujica odnijela sina Potvrđeno iz Vlade HNK: U stravičnim poplavama najmanje 14 mrtvih “NEKE KOLEGINICE SU ME SABOTIRALE!” Indira Radić progovorila o sujeti na estradi EKSKLUZIVNO za Hype TV! Aleksandar Vučić ponudio pomoć BiH: Spremni smo pomoći iste sekunde Evakuirana žena iz Jablanice u osmom mjesecu trudnoće u bolnici izgubila bebu NEZVANIČNE INFORMACIJE – Nacionalna tragedija: Sumnja se da je broj poginulih u poplavama i odronima veći od deset Prije 15 godina u Širokom Brijegu je ubijen Vedran Puljić, na pravdu i istinu još se čeka Cesta M17 kod jablaničkog Komadinovog vrela više ne postoji Udruženje Pomozi.ba pokrenulo humanitarnu akciju za unesrećene u poplavama u BiH TERZINA LJUBAVNICA SOFIJA DIVLJA! Dala mu ULTIMATUM – zbog ovoga neće vidjeti bebu “TEŠKO JE NAĆI PRAVU PJESMU ZA DUET SA NIKOLIJOM!” Vesna Zmijanac EKSKLUZIVNO za Hype TV progovorila o planovima, pa svojim udvaračima poručila samo jedno! Dnevni horoskop za petak, 4. oktobar 2024: Biku teško da se navikne na promjene, Lav dobiva najbolju ponudu, Jarac u finansijskim poteškoćama, a Vi? Srušene kuće i blokirane ceste u Hercegovini: U poplavljenim područjima ima više nastradalih i nestalih PRIJETNJE UBISTVOM ZVEZDANA SLAVNIĆA ZBOG ANĐELE ĐURIČIĆ? Fanatici JAVNO PRIJETE?! Monstruozno! “MUP DA REAGUJE!” U okolini Jablanice u poplavama nastradale tri osobe: Najteže u selu Zlate Apokaliptične scene u Kiseljaku: Voda ušla u kuće! ODSJEČENI OD SVIJETA

“NIJE TI OVO TREBALO!” Mile Kitić iskritikovao Elenu

Objavio: RHT
08/02/2024 6:20 PM

Pjevač Mile Kitić se, prilikom davanja nedavnog intervjua, osvrnuo na javno prepucavanje svoje kćerke Elene Kitić sa kolegicom Marinom Cvetković Mahrinom.

Podsjećanja radi, Elena je optužila Mahrinu za kopiranje njene pjesme i spota, čime je iznenadila mnoge budući da je godinama unazad poznata kao neko ko se ne oglašava bilo kojim povodom.

 -Ona ima neki otpor i blokadu od medija. Plaši se nekih pitanja na koje odgovor ne bi mogao da bude dobar. Ona mi kaže: “Tata, ispašću glupa. Spetljam se i ne volim da dajem izjave.” Vi novinari znate ta trik pitanja na koje se mi koji dajemo intervjue zbunimo i onda lupimo nešto – istakao je Mile.

– Meni se oprašta šta god da kažem. Mene je zato iznenadilo kada se ona oglasila povodom Mahrine, baš zato što znam kakva je. Ja sam joj rekao: “Što si to govorila?! Pa šta ako te je kopirala, ako jeste?!” Ja nemam pojma ko je ta djevojka niti ijednu njenu pjesmu – dodao je Kitić.

– Kakve to ima veze?! Ja sam sretan kada me neko kopira. Rekao sam joj: “Nije trebalo to da radiš”. Ona mi je odgovorila: “Znaš, tata, zezaju me. Ona mi je uzela nešto iz spota.” Ne znam ni sam kakve su izjave bile. Ja nisam bio za to. Ne treba to komentarisati. Uostalom, ako ti je neko uzeo jpesmu autor treba da pokrene to pitanje. Ako moju pjesmu neko presnimi, to nije moja pjesma nego autorova. Ja nisam za to da ona ulazi u neke rasprave oko toga – zaključio je Mile.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pulsonline.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS