calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I STANISLAV SU VODILI LJUBAV U HOTELU Otkriveni svi detalji sa medenog mjeseca MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mjesta! (FOTO) HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pjevačice? Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju? Djevicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene Pogledajte šta vam danas donose zvijezde VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom Konobari u Neumu zbog djevojaka pretukli Sarajlije (VIDEO) DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2024: O Biku neko sanjari, Lava i Škorpiju očekuje dobra nagrada

Dani Alves zaplakao pred sudom nakon što je otkrio detalje intimnog odnosa s djevojkom koja ga je optužila za silovanje

Objavio: RHT
07/02/2024 11:40 PM

Suđenje jednom od najboljih desnih bekova u istoriji Daniju Alvesu počelo je prije dva dana, a Brazilac tokom današnjeg ročišta nije mogao zadržati suze te se u jednom trenutku potpuno slomio.

Foto: Platforma X

Naime, Dani Alves je optužen da je u alkoholiziranom stanju silovao djevojku u klubu, a tokom današnjeg izlaganja ispričao je do detalja šta se kobne noći zapravo dešavalo.

“Sreo sam se sa svojim prijateljima i krenuli smo na večeru u restoran. Stigli smo oko 14:30 sati. Budući da se dugo nismo vidjeli sjedili smo do jedan ujutru. Naručili smo pet flaša vina i jednu flašu japanskog viskija. Popio sam dvije flaše vina i čašu viskija, a onda smo provod s prijateljima nastavili u klubu. Tu je došlo do poznanstva s djevojkom koja me tereti za silovanje. Naime, došli smo do separea i počeli plesati. Nedugo zatim došle su dvije djevojke kojima su se kasnije priključile još tri, među kojima je i podnositelj žalbe s njene dvije drugarice. Nije im bilo uopšte neprijatno, došle su i počele nas pozdravljati”, rekao je nekadašnji as Barselone.

Ispričao je kako su nakon toga prisno plesali te da je u jednom trenutku otišao do toaleta.

“Kleknula je ispred mene. Svukao sam pantalone i sjeo na klozetsku dasku. Nisam je ošamario, niti bacio na zemlju. Nije mi rekla da ne želi da imamo odnos”, rekao je Alves pa na kraju govora zaplakao.

“Kada smo izašli iz kluba, moja žena je spavala kod kuće. Nikad više nisam vidio podnositelja žalbe i njene prijatelje. Kasnije sam vidio da me u medijima optužuju za silovanje. Moj svijet se srušio. Bio sam uništen jer su mi u Brazilu blokirali sve ugovore”, rekao je Alves i briznuo u plač.

Podsjetimo, nekadašnjem reprezentativcu Brazila zbog djela koje mu se stavlja na teret zaprijećena je kazna zatvora od 12 godina.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS