calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ŽESTOKA RASPRAVA: Mensur očitao Janjušu lekciju zbog veze sa Aneli, košarkaš mu odmah odbrusio!

Objavio: RHT
05/02/2024 4:00 PM

Ovonedjeljni vođa Mensur Ajdarpašić započeo je svoju raspodjelu budžeta velikim budžetom za Marka Janjuševića Janjuša.

Ovo je pečat na sva moja učešća. Veliki budžet za Janjuša, zasluženo. On je neko s kim najviše vremena provodim ove godine. Ja sam u potpunosti iskren prema njemu, s početka kada sam provodio vrIJeme s njim govorio sam mu neke stvari i njegovo učešće mi se dopada, kao neko ko kroz rijaliti putuje sam, zbije šale na tuđ račun, generalno je neko ko je jako duhovit i najbolji je kada je sam. Pružio sam mu podršku i uvIJek će je imati. Rekao sam mu prošlog puta kada se našao u problemu, nažalost, žao mi je što ti se to dogodilo, ali ja sam ti rekao u čemu te podržavam i u čemu ću te podržavati, a to je da se boriš za sebe, svoju Kćerku i svoju porodicu i da se ne zanosiš mnogo da te ne bi neke stvari puno koštale – rekao je Mensur.

Janjuš je odmah skočio i odgovorio.

Moram da odgovorim na tvoje komentarisanje. Reći ću ti bez ikakvih uvijanja. Ti si neko sa kim ja imam najbolji odnos, ali tvoje mišljenje o mom partneru je jako loše i to je vidljivo. Moj i tvoj odnos je izvanredan i naravno da će na tome ostati, ali kao što sam govorio i tebi i mnogima, na moj odnos niko neće uticati. Niko nikada neće uticati na moje izbore, jer jednostavno ja nemam 15 ni 14 godina, rijaliti i rijaliti priče da će da me košta, da će da mi bude loše, to mene ne zanima. Mnogo gore stvari sam prolazio u životu od toga da li će mi veza opstati, a to zavisi od nas i od sudbine koju je Bog zacrtao – rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS