calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

“PRVO DIJETE JE DOBIO SA ŽENOM KOJA JE NARKOMANKA!’ Sita otkrila sve što zna o prvom djetetu Asmina Durdžića

Objavio: RHT
04/02/2024 5:15 PM

Sita Ahmić se osvrnula i na Asminove laži, tj. na riječi za koje tvrdi da su neistina, a u javnosti su plasirane s njegove strane kao istina o njenoj porodici, te je i otkrila detalje o njegovom prvom djetetu.

– Kako je Asmin rekao da smo moja sestra i ja bile na teškim drogama, da smo bile zajedno u orgijama, da nemamo struju i vodu, da ja glumim da sam izgubila novčanik kada kupujem u prodavnici?! Znači da on priča o sebi. Nije on posumnjao, samo će sve da učini da ocrni Aneli. On je svoje prvo dijete ostavio u domu, dobio je s nekom ženom koja je, kako smo mi čuli, narkomanka. Ta žena je ostavila svoje dijete iz Austrije i otišla za Njemačku, Samuel se zove, rodio se i završio je u domu. Tvoji roditelji su mogli da uzmu to dijete, ja bih svačije uzela, a ne dijete od svoje sestre. Oni imaju u sebi što nije normalno, ostavljaju djecu po domovima i ne brinu se o djeci…Kod mene ovdje nije bio, u Dubrovniku je bio, ovo je prva godina da sam ovdje. On je osoba koja zrači jako lošom energijom. On je bio uvijek taj koji ćuti – rekla je Sita.

– Kakve su to magije, čime se to bavite – pitao je Nemanja.

– Moja majka je slikarka od kada ja znam za sebe. Ona je totalno drugačijih pogleda na svijet, drugačiji stil oblačenja. Uvijek je bilo puno slika, tepiha, svjećnjaka, sve što ja ne volim. Neko hoće da baci fotelju, moja mama viče odmah: “Ne, ne, ne, nemoj bacati”. Ja ne vjerujem u horoskop, pasulj i kafu, to se kosi s vjerom – rekla je Sita.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS