calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

Janjušu Ahmićeve bacile crnu magiju?! Ritual opisan do detalja, rijaliti učesnica iznijela šokantne tvrdnje!

Objavio: RHT
01/02/2024 7:00 PM

Rijaliti učesnice Maja Marinković i Jovana Cvijanović komentarisale su ponašanje Majinog bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša.

Naime, Janjuš je u decembru doživio veliku porodičnu tragediju, kada je njegov brat Mihajlo (27)  oduzeo sebi život. Marko je izvjesno vrijeme proveo sa porodicom, izvan imaginarijuma, a kada se vratio, zakleo se da se neće pomiriti sa Aneli Ahmić koja ga razočarala.

Međutim, Janjuš i Aneli su ipak nastavili svoju vezu, što je naišlo na veliku osudu gledalaca, ali i njegove bivše djevojke Maje, koju je Jovana ubjeđivala da je na Marka bačena crna magija!

– Ja ti kažem da je u pitanju vradžbina – rekla je Jovana.

– Je l’ si ti sigurna u to? – upitala je Maja.

 Sigurna sam. Imam drugaricu koja ima dečka, bili su u vezi, vjerili su se i odjednom on ode s drugom! Drugarica je saznala da je tom dečku ta djevojka uvračala nešto – navela je Jovana.

 Misliš da je Aneli uvračala Janjušu? I kako kad je ovdje? – upitala je Maja.

– Da. Njena mama i sestra su skinule njegovu sliku sa interneta. Uveličaju i odnesu u Tuzlu kod jedne babe Zejne i oni joj plate i daju nešto zlatno. Dukat mora da bude bi sijao poslije, ona mi je pričala da stavi tu sliku u vodu i da uzme jednu lutku.

– Je l’ moguće ovo? – rekla je Maja.

– Stave lutku u vodu, stave sliku iznad, zapale dvije-tri svijeće i uzmu slijepog miša. Čovjek je rekao da neće imati se*s, da se neće ljubakati, a sad sve to radi. Zamisli koliko je to uvračano, 40 dana to se čita – priča dalje Jovana.

– Znači to je počelo još ranije? – bila je šokirana Maja.

– Da, to staje u roku od godinu dana. Nije to prava ljubav da traje zauvijek – rekla je Jovana.

– Bože, je l’ si ti sigurna? Da vežemo čovjeku crveni konac dok spava? – pitala je Maja.

– Za njega je kasno – rekla je Jovana.

– Sunce ti je*em, da li se ljudi time bave? I šta sad? – zabrinuta je bila Maja.

– Poslije rijalitija, kad joj ne bude potreban, ona će otići da mu skinu to sve i da ga očiste – zaključila je Jovana.

BONUS VIDEO:

Hypetv/ informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS