calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!” Juli 2024. godine je bio drugi najtopliji mjesec ikad: Zabilježena i dva dana sa najvećom vrijednosti Dnevni horoskop za 8. avgust 2024. godine: Vodolija da pazi šta priča, Blizancima je glava u oblacima Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA

‘SVETI MI SE PREKO DJETETA!’ Aneli POTRESENA zbog Stanije Dobrojević i Asmina koji namjeravaju da joj ODUZMU dijete

Objavio: RHT
25/01/2024 6:20 PM

Aneli Ahmić progovorila je o problemima koje je muče, a radi se o njenoj kćerki koju žele da joj oduzmu Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević.

-Kako se ti osjećaš? – upitao je Janjuš.

-Osjećam se malo polupano, razočarano – rekla je Aneli.

-Zašto razočarano? – upitao je Janjuš.

-Osjetila sam sinoć gušenje, pogodila me tema. Moje dijete nije zaslužilo da se provlači po emisijama, zamolila bih svog bivšeg supruga i njegovu odabranicu da se ostave mog djeteta, da je moje dijete obezbjeđeno. Da mi ne nazivaju dijete pogrednim imenima – rekla je Aneli.

-Da li bi ti voljela da se završi ovo i da se krene novim životom i da tvoja porodica spusti loptu? – upitao je Januš.
-Ja sam od početka to htjela, on ima svoju partnerku, ja svog partnera, krenuli smo svojim životima, ali to je i njegovo dijete. Samo želim da je vidi, ne treba ni novac ni ništa. Nas dvoje smo prošlost, dijete će već krenuti i u vrtić – rekla je Aneli.

Više puta mi je govorio da ako nađem partnera da će se ovakve stvari dešavati. Moj partner i ja smo u ozbiljnijoj priči, to se sve može vidjeti. Ispada da je to neka osveta meni preko djeteta, jer zna i čuje i Janjušev gest i sve. Po svemu sudeći ispada da je osveta – rekla je Aneli.
-U životu se neke stvari dešavaju sa razlogom i nismo mogli da biramo- rekao je Janjuš-
-Ja imam pravo na ljubav, došla sam djetetu da obezbjedim bolju budućnost, pošto očigledno on nije htio nama pomagati. Usput sam i njemu skratila muke, samo tražim od njega da viđa svoje dijete, kako god to je dijete, to nije igračka. Dijete se rodilo u Austriji, ako će ga priznati, nek ga prizna. Voljela bih da dete bude sretno- rekla je.

Ja ne smatram da treba da ga remetim, on je otac tog djeteta. Ako ti i ja budemo u odnosu, mora da shvati. Ja bih najviše volio da on bude normalna osoba – rekao je Janjuš.

-Svi znamo da je Janjuš odličan otac – rekla je Aneli.

-Ušla sam ovdje da zaradim novac da bih djetetu obezbjedila bolje sutra – rekla je Aneli

-Mislim da bi mi trebali da pozovemo njega da stane i da u interesu vašeg zajedničkog djeteta sa tobom napravi dogovore, da on to dete viđa jer ima priliku. Ovo je jedan bespotreban rat, djeca se oduzimaju i dodjeljuju očevima kada majke nisu baš dobre – rekla je Milena.

-Ako je njemu stalo do tog djeteta, sačekaće da ja izađem odavdje i da riješimo sve te nesuglasice i sve probleme i da nema potrebe da njegova izabranica ide po emisijima i priča laži – rekla je Aneli.
-Mene bi na njenom mjestu bilo sramota, da ona oduzme jednoj majci bebu, to je meni suludo – rekla je Aneli.

.Ja mislim da ti boravkom u rijalitiju jedini što imaš je ljubavni odnos, da bi ti mogao neko nešto reći – rekao je Janjuš.

-Ljudi su pričali da sam ja nestabilna, kada sam plakala zbog Janjuša. Nadam se da će sve to biti u redu, ovo je samo neka lična osveta koju ja uopšte nisam zaslužila. Ja sam ta koja sam ostavljena. Mislim da nema potrebe da se miješa u moj život – rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS